Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOD NA SRPSKI NAČIN

Danci proslavili naslov uz glazbu Cece i Lepe Brene

Danska rukometaši Srbija cajke (1)
Foto: telegraf.rs
1/5
31.01.2012.
u 14:40

– Nije nam jasno zašto ovako svi odjednom pjevaju uglas kao zbor i ne čuje se muzika uopće, ovo prvi put vidimo u životu! – čudili su se Danci.

Srpski rukometaši, premda poraženi u finalu, igrače Danske nakon utakmice odveli su u u zajednički provod u beogradski klub Teatro. Osvajači Eura pristigli su prvi oko ponoći, a uskoro su se pridružili i domaćini. "Ruženje'' je, piše Telegraf.rs, trajalo do ranih jutarnjih sati.

Danci su se dobro zabavljali iako je svirala njima nerazumljiva glazba, odnosno glazbeni izričaj – "cajke", jedino su malo zbunjeni ostali je kada je na pozornicu izašla tamošnja pjevačica Milena Ceranić i zapjevala istočnjačkim melosom. Nekoliko su minuta s čuđenjem sve promatrali, no ubrzo su se prilagodili i ljuljuškali u ritmu Cece i Lepe Brene.

– Nije nam jasno zašto ovako svi odjednom pjevaju uglas kao zbor i ne čuje se muzika uopće, ovo prvi put vidimo u životu! Bez obzira na to što ništa ne razumijemo, dobro se provodimo – rekao je jedan od danskih rukometaša.

Najživlji među gostima navodno je bio Michael Hansen ispred kojeg su se redale boce šampanjca dok u neko doba nije prešao na koktele – i srpske djevojke. Nakratko ga je u šarmiranju prekinula konobarica, pokazala račun, a on doslovno zinuo. Jasno, trebalo se snaći s tisućama srpskih dinara u novčaniku, no ceh je podmiren, a Hansen je nastavio druženje s ljepoticama.

Komentara 19

VI
ViP1612
15:04 31.01.2012.

Michael Hansen, jer Srbi znaju zašto!!

ZD
Zoran-Düsseldorf
15:18 31.01.2012.

Hansen Ma cepaj Care.K.........U vreme prolazi zar ne.

GO
GoranSrbin
18:50 31.01.2012.

E kresimire bice tebi zao jos mnogo godina dok ne prebolite ovaj poraz jer smo vas j..... pa vam put nismo pokazali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije