Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVO U 18 SATI

Danas okršaj s Francuskom, postavite pitanje hrvatskom reprezentativcu!

Josip Božić Pavletić
DPA/PIXSELL
24.01.2018.
u 14:14

Josip Božić Pavletić gost je emisije Večernjeg lista koja je na rasporedu danas u 18 sati.

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras s Francuskom igra ključnu utakmicu za plasman u polufinale Europskog prvenstva, a taj će susret najaviti 23-godišnji hrvatski reprezentativac i igrač PPD Zagreba Josip Božić Pavletić.

Desno krilo koje je nastupilo za Hrvatsku na prošlom Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, a bio je i na pripremama reprezentacije uoči Europskog prvenstva, gost je emisije Večernjeg lista koja je na rasporedu danas u 18 sati.

Božić Pavletić bio je jedan od ključnih igrača kadetske hrvatske reprezentacije koja je na SP u Mađarskoj 2013. godine osvojila srebrnu medalju. U toj generaciji još su Mamić, Mihić, Bećiri, Jotić, Butorac, Vida, igrači koji bi u bliskoj budućnosti mogli preuzeti glavne uloge u reprezentaciji.

Josipu Božiću Pavletiću možete postaviti pitanje i to putem e-mail adrese javi@vecernji.net. Emisiju iz Arena centra uživo gledajte na Facebook stranici Večernjeg lista i na našem portalu.

Josip Božić Pavletić
1/32

Osim toga, pozivamo sve navijače da dođu u Arena Centar, Trg Dalmacije i navijaju za naše rukometaše. Večernji list pripremio je VL SPORTSKU ZONU, gdje vas čeka zabavni popratni sadržaj. Otkrijte koliko su vaši šutovi precizni uz gol opremljen senzorom brzine, odigrajte videoigru Handball 2017. na dvije Playstation konzole i osvojite navijačke pakete hrvatske reprezentacije s originalnim dresovima hrvatske rukometne reprezentacije. Navijajmo zajedno na Areninu Trgu Dalmacije na ove datume:

24. 1. SRIJEDA, 18 sati 

25. 1. ČETVRTAK, 16 sati 

26. 1. PETAK, 17 sati 

28. 1. NEDJELJA, 17 sati

 

Komentara 8

DU
Deleted user
14:39 24.01.2018.

Hoćete li plakati poslije poraza?

DU
Deleted user
17:21 24.01.2018.

Francuska je bolja i ako bi im trebala pobjeda pobjedili bi. Cak i njihove "rezerve" su jace od nas i mislim da nije realno da ocekujemo pobjedu s 3 gola razlike. Najrealnije je da Francuska nas dobije s tolikom razlikom.

Avatar don pedofilije
don pedofilije
14:51 24.01.2018.

Odakle dva prezimena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije