Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KAZNA

Dan nakon derbija Hajduku stigla velika kazna iz HNS-a

Torcida
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
23.04.2018.
u 11:34

Hajduku je stigla kazna zbog paljenja pirotehničkih naprava Torcide tijekom utakmice protiv Cibalije

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 30. kola HT Prve lige.

Nikola Katić (Slaven Belupo) i Ivan Šunjić (Lokomotiva) zbog isključenja na utakmicama Slaven Belupo – Inter Zaprešić i Rudeš – Lokomotiva kažnjeni su s dvije utakmice zabrane igranja te novčanim kaznama od po 5000 kuna.

Željko Vincek, oružar NK Osijek, koji je udaljen s dodatne klupe na utakmici Dinamo – Osijek, kažnjen je ukorom.

Zbog paljenja velike količine pirotehničkih naprava tijekom utakmice Hajduk – Cibalia na zapadnoj tribini, gdje su bili smješteni pripadnici navijačke skupine Torcida, a posebno u razdoblju od 60. do 64. minute kada je upaljeno više od 50 baklji i pri tome zapaljeno šest stolica, HNK Hajduk kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 70.000 kuna.

Komentara 6

BI
billynik
12:04 23.04.2018.

Sitnica, trebalo ih oderati pet puta više pa neka i dalje podržavaju tu huligansku bagru i kemeče da su svi protiv njih.

MA
Makinja
14:58 23.04.2018.

Sramota ogromnih razmjera. Navijac sam Hajduka i veliki simpatizer al Hajduk je postao najveci sponzor HNS-a protiv kojeg se tako srcano "bori". Pod ovo mislim na ove supke iz udruge Nas Hajduk koji na sve nacine pokusavaju unistit Hajduk...pa ja bi od njihovih sredstava naplacivao ove kaze. Hrpa nepismenih zgubidana i narkomana sa losim drogama. HŽV

HR
Hrabraja
13:24 23.04.2018.

Bitno da su Kosa smjenili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije