Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDNO OKO IZBORNIKA

Dalić s tribina pratio susret Istre i Rijeke. Traži pojačanja za vatrene?

Pula: Susret 12. kola SuperSport HNL-a između Istre i Rijeke
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/15
22.10.2023.
u 17:46

Pred vatrenima su još dvije utakmice kvalifikacija, protiv Latvije i Armenije, 18. i 21. studenog. Obzirom da je riječ o momčadima s kojima Hrvatska nije imala većih problema, Dalić može isprobati nove igrače

Istra je na domaćem terenu u utakmici 12. kola HNL-a šokirala Rijeku i odigrala neriješeno (1:1). Riječani su ušli kao veliki favorit i utakmica je trebala poslužiti da podebljaju svoju prednost s nova tri boda. Već je u 21. minuti zabio Niko Janković. Rijeka je u prvome poluvremenu imala još nekoliko prilika. Premda ih je propustila činilo se kao da sve ide po planu.

Na početku drugog poluvremena (u 48. minuti) Istra je iznenadila i izjednačila. Domaća se momčad sjurila prema golu, a gol je zabio Frano Mlinar. Rijeka se nije uspjela nametnuti i samo je jednom natjerala vratara Istre na intervenciju. Istra je s druge strane puno bolje izgledala, ali također nije uspjela zabiti drugi gol i preokrenuti utakmicu.

GALERIJA Istra šokirala Rijeku (1:1). Sopićevi momci mogli bi ostati bez prvog mjesta

Pula: Susret 12. kola SuperSport HNL-a između Istre i Rijeke
1/14

Cijeli se susret odvijao pod budnim okom Zlatka Dalića s njim su na tribinama bili Ivica Olić i Vedran Ćorluka. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije najavio je da će tražiti nove igrače za vatrene nakon što su u prošle dvije utakmice izgubili od Turske (0:1) i Walesa (2:1) što ujedno znači da za izravan plasman na Europsko prvenstvo više ne ovise samo o vlastitim rezultatima.

VEZNI ČLANCI:

Pred vatrenima su još dvije utakmice kvalifikacija, protiv Latvije i Armenije, 18. i 21. studenog. Obzirom da je riječ o momčadima s kojima Hrvatska nije imala većih problema, Dalić može isprobati nove igrače. Izbornik je gledao i utakmicu U-21 reprezentacije protiv Bjelorusije, vjerojatno s istim ciljem.

VIDEO Vatreni poraženi od Walesa! Još jedan težak udarac za Hrvatsku

Komentara 2

ZO
Zoran
20:15 22.10.2023.

Njemu bi bilo najpametnije,a i ako ima iti malo srama otići iz reprezentacije

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:05 22.10.2023.

Sada će Latvija i Armenija igrati istu foru kao i Wales i Turska. I mi ćemo biti izgubljeni se većim posjedom lopte u prazno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije