Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SRCE KAO MOSKVA'

Dalić pozvao Ćiru i brončane iz '98. na finale: Spremni smo za naslov

Zlatko Dalić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.07.2018.
u 14:48

U igračima i meni probudio se inat. Ma, oni su jači od mene u glavi, oni mene guraju, rekao je Dalić

Izbornik Zlatko Dalić na finale u Moskvu pozvao je legendarnu generaciju vatrenih iz 1998. te trenera svih trenera Ćiru Blaževića.

– U igračima i meni probudio se inat. Ma, oni su jači od mene u glavi, oni mene guraju – rekao je za Novu TV Dalić pa dodao:

Srce mi je kao Moskva. Ako Bog da, donijet ćemo taj naslov u Hrvatsku. Imamo priliku i sve ćemo dati da to tako bude, to je jedna prilika. Što god da bude, mi moramo biti ponosni na ovo što smo napravili, biti dostojanstveni u svakom trenutku, biti ponizni. Moramo gurati svoj put, u to vjerovati. Bit će nekih loših situacija, ali čovjek mora ostati hrabar i vjerovati u to.

– Bit će teško, ali možemo osvojiti naslov, spremni smo – kaže Dalić i dodaje:

- Stalno sam govorio da mi svi skupa u Hrvatskoj 20 godina živimo u sjeni vatrenih. I zasluženo. Oni su napravili sjajan uspjeh za Hrvatsku kad je bilo najpotrebnije, kad se stvarala država, i oni su bili treći na svijetu i nakon toga je cijeli svijet znao za Hrvatsku

- Mi smo ih sad pretekli i neka im ne bude žao i moja želja i želja svih igrača je da svi vatreni koji mogu budu naši gosti na finalu u Moskvi, naravno da budu sa šefom Ćirom tu. Da dođu, da nas podrže. Hrvatska mora biti zajedno. Njima svaka čast, njihovu uspjehu, ali ovim dečkima još veća čast i slava jer su napravili vrhunsku stvar i mi bismo htjeli da se u nedjelju radujemo svi skupa s njima - istaknuo je hrvatski izbornik.

Zlatko Dalić
1/16

- Hrvatska je postala hit u svijetu zahvaljujući nogometu. Ugledajte se na nogometaše i Hrvatska neće biti u nikakvim problemima - rekao je Zlatko Dalić i zaključio:

- Mi ćemo se boriti i dati sve od sebe, a onda kako bude. I kad smo pošli, rekao sam da ne mogu obećati finale, ali mogu borbu, karakter, želju, i to smo pokazali!

>> Pogledajte slavlje iz svlačionice vatrenih

Komentara 64

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
15:26 12.07.2018.

Neka se na finale pozove i orjunaški sudac, pardon sudija, iz Osijeka koji je sramotnom presudom pred sam početak SP pokušao razmrdati repku. I neka se pozove Ostoja, konceptualni umjetnik s Poljuda.

DU
Deleted user
16:03 12.07.2018.

Hvala dragom Bogu što je uslišio naše molitve za Vatrene. Daj nam Bože snage da nam Vatreni budu uzor u životu, radu i zajedništvu. Bože al najviše pomozi političarima da počnu kopirati Dalića.

DU
Deleted user
15:20 12.07.2018.

Ako decki ostanu prizemni ( ne samo na lopti vec i u "glavi") uz njihov talent i Bozju pomoc sve je moguce. Neki njemacki magazini se "cude" ovom uspjehu "male" Hrvatske, hvale njen timski duh i neospornu volju (inat). Alii jos uvijek su uvjernni kako su Pogba, Mbape, Grizman i Co. nezaustavljivi. Doduse, i meni se do Francuske utakmice sa Belgijom i ove nase jucer cinilo isto. Sada bih rekao da je sve moguce. Iako je i ovo san snova vec tako bih volio da napravimo jos taj jedan zadnji korak. Ova generacija to zasluzuje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije