Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Dalić komentirao ždrijeb pa otkrio što mu je rekao legendarni Giggs

Dalić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.12.2018.
u 14:15

- Naš je cilj proći skupinu, bez obzira na suparnike. Nije lako, nije teško, imamo dva bliža putovanja u Slovačku i Mađarsku, a Wales je po imenu druga momčad, iza nas.

Hrvatska put do Europskog prvenstva 2020. traži u skupini E zajedno s Walesom, Slovačkom, Mađarskom i Azerbajdžanom.

Prve dojmove o skupini podijelio je i hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

- Naš je cilj proći skupinu, bez obzira na suparnike. Nije lako, nije teško, imamo dva bliža putovanja u Slovačku i Mađarsku, a Wales je po imenu druga momčad, iza nas. Međutim, ne smijemo nikoga zapostaviti ili podcijeniti, moramo biti najbolji u tih kratkih osam mjeseci kvalifikacija - rekao je Dalić pa dodao:

Foto: Reuters/Pixsell

- Velški izbornik Giggs pohvalio je naše predstave na Svjetskom prvenstvu te rekao da smo mi favoriti, no slaže se da bi skupina mogla biti neizvjesna. I ja očekujem veliku borbu. Slovaci su na prošlom EP-u također prošli skupinu, kao i Mađari.

- Moramo vjerovati u sebe te poštovati sebe i svoju kvalitetu, ipak smo mi drugi na svijetu. Naravno da sada svi žele igrati najbolje protiv nas i pobijediti, no mi moramo napraviti ono što moramo - biti među prve dvije momčadi skupine. Osim toga, imamo i dva slobodna termina za prijateljske utakmice - zaključio je hrvatski izbornik.

Komentara 25

KA
kajinx
14:36 02.12.2018.

Zlatko, samo naprijed, vjerujemo u tebe i naše talentirane igrače.

AG
Agricola
14:36 02.12.2018.

Dobar je to ždrijeb, bitno da nema nekih jugoslavena, ne zato jer mi nismo od svih njih bolji nego zato što takve utakmice obično najmanje imaju veze s nogometom. Jasno je da smo najkvalitenija ekipa u skupini ali se nee ne treba bahatiti, valja ostai ponizan i sve će biti u redu, a Dalić to zna tako da se ja nimalo ne bojim da nećemo osvojiti jedno od prva dva mjesta koje vode direktno na EP.

ZC
zorro.cz
14:31 02.12.2018.

no, srbija je velesila .. vecerni, otkazal sam va 50 godisnju pretplatu na list, a mislim da bum i internet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije