Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijeće HOO-a

Dali zeleno svjetlo Draperu za hrvatsko državljanstvo

\'01.02.2011. Zagreb, Hrvatska - Kosarkaska utakmica 3. kola Eurocup-a izmedju KK Cedevita i KK Gran Canaria. Dontaye Draper. Photo: Petar Glebov/PIXSELL\'
Petar Glebov/PIXSELL
10.03.2011.
u 20:47

U programu vrhunskih trenera je njih 16, a među njima nema Ivana Ivančića. On je razred niže.

Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora podržalo je molbu američkog košarkaša Dontayea Drapera za stjecanje hrvatskog državljanstva. HOO će svoje mišljenje proslijediti resornom Ministarstvu i MUP-u koji izdaje putovnicu.

Vijeće je odlučilo i o tome da tenisač Ivan Dodig bude korisnik predolimpijskog programa, a za dodjelu Nagrade grada Zagreba predlaže Ivana Balića, Sandru Perković i Ivana Ivančića. Zbog toga pomalo iznenađuje odluka da Ivančića ne bude među 16-toricom korisnika programa vrhunskih trenera u koji su, opravdano, svrstana oba trenera Blanke Vlašić - Joško Vlašić i Bojan Marinović. Ivančić je svrstan u razred niže, u program kvalitetnih trenera (21).

Sveukupno, čak 69 trenera korisnici su razvojnog programa HOO-a.

Komentara 1

XY
xyxyxy
22:18 10.03.2011.

A smije li se znati na čemu je temeljen taj zahtjev Drapera, i na temelju čega je donesena odluka da se zahtjev prihvaća?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije