Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost osvojila prvo mjesto na turniru u Zagrebu

Da na vratima nisu imali Pavića, žapci bi i izgubili

\'27.11.2010., Mladost, Zagreb - Triglav Jadranska vaterpolo liga, 5. kolo, HAVK Mladost - VK Jug CO.  Andro Buslje, Vanja Udovicic, Josip Pavic Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
25.09.2011.
u 15:41

Ždrijeb Lige prvaka obavit će se 16. listopada u Dubrovniku, a u njemu će se naći i naši klubovi: Jug, Mladost i Primorje

Mladost je kao prva na turniru u Zagrebu ušla u vaterpolsku Ligu prvaka, no posljednjeg dana žapci su pokvarili pozitivan dojam iz prethodna dva dana. Sa Savonom su odigrali neodlučeno 10:10 u utakmici u kojoj su mnogo griješili i imali napad s igračem više od samo 9-2.

Ispustili su vodstvo od 6:2 i 19 sekundi prije kraja ipak imali napad s igračem više za pobjedu. No, sekundu prije kraja Mallarach umjesto da tuče, vraća loptu Udovičiću i tako zaokružuje loš dojam. Da nije bilo 13 obrana Josipa Pavića, mladostaši bi čak i izgubili.

– Ovo će biti takva sezona, znat ćemo pobijediti jake, ali i izgubiti od slabijih. Nedostaju nam tri do četiri kvalitetnije i iskusnije zamjene i s tim se moramo nositi. Tjelesno smo padali u igri i, da nismo imali onako dobar početak, mi bismo i izgubili. Očito nas je nakon pobjede nad Vasasem zahvatila malo prevelika euforija – kazao je trener Mladosti Vjeko Kobešćak.

Ni gosti se nisu iskazali posebno kvalitetnom igrom, pa je i među njima najbolji bio vratar, naš Goran Volarević.

– Skupili smo se tek prije 15-ak dana i ovaj je turnir za nas bio test da vidimo koliko vrijedimo. Željeli smo ući u Ligu prvaka, ali možda je i bolje što nastavljamo u Eurokupu, tu imamo više šansi – kazao je Volarević, koji u Italiji broji već šestu sezonu (drugu u Savoni).

I Primorje ulazi u Ligu prvaka iako je u posljednjem dvoboju na turniru u Segedinu poraženo od Szegeda sa 9:10.

Mornar kao prvi i Medveščak kao drugi idu dalje

Uspješan vaterpolski vikend za hrvatske klubove u Europi upotpunili su naši predstavnici u Eurokupu. I Mornar i Medveščak prolaze dalje: mornari kao prvi na turniru u Istanbulu, a medvjedi kao drugi na turniru u Tbilisiju. U posljednjim susretima Mornar je pobijedio domaću Enku sa 17:4, a Medveščak je izgubio od Honveda sa 7:9.

Ždrijeb sljedećeg kvalifikacijskog kruga u Eurokupu bit će u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
dubrovnik2011
16:37 25.09.2011.

kakav zakljucak.eto sreca da se vaterpolo ne igra bez golmana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije