Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI U ŠOKU

Čupić o Červarovoj ostavci: 'On najbolje zna ako je tako odlučio...'

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Argentina - Hrvatska
Slavko Midzor/PIXSELL
23.01.2021.
u 20:00

- Volim govoriti o činjenicama i stvarima koje se događaju na terenu. Pristup, volja i želja nisu problem na treningu ni utakmici. I to je istina.

Ivan Čupić bio je jedan od naših najboljih igrača na utakmici protiv Argentine koja je uspjela svladati Hrvatsku 23:19. Čupko je postigao sedam golova, ali niti to nije bilo dovoljno da nas spasi barem za remi. Hrvatska je jednostavno pokleknula. Sve to je kulminiralo i u emocijama i u razumu izbornika Červara koji je dao ostavku nakon susreta u prijenosu uživo na RTL-u. Čupić to nije htio komentirati.

POGLEDAJTE VIDEO: Červar nakon Bahreina

- Ne želim ništa o tome govoriti. Ako je to izbornikova odluka... Znate kako će biti, sutra će se sve to krivo interpretirati.  Iznenađen sam kao i vi, ali on najbolje zna ako je tako odlučio. Možda bolje da ne komentiram ništa jer ću možda sutra ispasti smiješan nego da komentiram utakmicu - rekao je Čupić o odluci Červara.

Zatim se osvrnuo na utakmicu.

- Volim govoriti o činjenicama i stvarima koje se događaju na terenu. Pristup, volja i želja nisu problem na treningu ni utakmici. I to je istina. Puno se govorilo o obrani. Primamo 20-ak golova što je u 90 posto utakmica dovoljno za pobjedu. I danas odlična obrana, ali problemi u napadu i realizaciji.

- Otvaranje utakmice utječe na ekipu, gubili smo 5:0. Tu smo bili ošamućeni, ali smo se vratili. U nastavku smo imali dva tri promašeno zicera, ja sam promašio penal i uvukla se nervoza. Dosta smo griješili, a oni koriste svaku grešku.

- Protiv Argentine smo bili favoriti i nismo pobijedili. Imamo dva dana do Danske, oni igraju odlično, ne ovisi o više o sebi, ali dok postoji šansa moramo pokušati pobijediti. Nećemo se predati prije nego što utakmica počne.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
20:21 23.01.2021.

Otkaz dao a jos utakmica protiv Danske ima, jos nade ima! Srce hrvatsko, predaja u krvi...

Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
20:44 23.01.2021.

Joj bona da sam ja bio tamo zaurlo bi ajmooooooo, nabrijo bi ih ko Muju na mješalicu kad bi im pustio Mitra Mirića, nemože nam niko ništa jači smo od sudbine, pa onda malo Halida i Brene

ZO
zoca
20:36 23.01.2021.

Cupicu treba vama psiholog,koga cete vi to pobijediti?Dansku?ovo je smijesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije