Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN GOL DOVOLJAN

CSKA preko Crvene zvede do osmine finala Europske lige

CSKA Crvena zvezda
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.02.2018.
u 20:00

Gosti su u samoj završnici utakmice mogli izjednačiti, ali je Ben Nabouhane propustio realizirati sjajnu priliku.

Nakon što je prvi susret završio bez golova, nogometaši CSKA su u uzvratnom susretu 16-ina finala Europske lige u Moskvi pobijedili Crvenu zvezdu 1:0 izborivši plasman u osminu finala.

Pogodak odluke zabio je Alan Đagojev u posljednjim trenucima prvog dijela.

Gosti su u samoj završnici utakmice mogli izjednačiti, ali je Ben Nabouhane propustio realizirati sjajnu priliku.

Ostale uzvratne utakmice 16-ine finala Europske lige na rasporedu su u četvrtak, a ždrijeb osmine finala je 23. veljače.

Komentara 1

TA
tarzan
20:51 21.02.2018.

Kad ćemo dočekati da naši klubovi budu živi u Europi u ovo doba godine? Vjerovatno nikada. To je sve jedna velika nula kako naši u Europi prolaze. Dinamo deset godina zaredom igra Europu i nije sposoban ni jednom prezimiti?! Al bitno je da se igra Liga prvaka i da se tu bude kanta za nabijanje. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije