Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska legenda

Pogledajte kako je Cro Cop u Rizinovu videu pokazao ljudsku veličinu!

Cro Cop
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
05.05.2018.
u 08:55

Cijeli život posvetio sam tom sportu i to volim, ali jednom moraš povući granicu. Uskoro se to mora dogoditi, a mislim da je sada pravo vrijeme za odlazak - rekao je Cro Cop

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović objavio je na svojoj Facebook stranci Rizinov video. Dokumentarac prati posljednju Cro Copovu borbu protiv Japanca Tsuyoshija Kosake.

- Napunit ću 44 godine i mislim da je gotovo, to je to. Cijeli život posvetio sam tom sportu i to volim, ali jednom moraš povući granicu. Uskoro se to mora dogoditi, a mislim da je sada pravo vrijeme za odlazak - rekao je Cro Cop.

U dokumentarcu koji prati Cro Copa tijekom posljednjeg Rizinova Grand Prixa, Mirko govori o svojoj kondiciji te kako svakodnevno trenira, želi i dalje biti u top formi.

Filipović je nakon osvajanja Rizinova Grand Prixa lani na Silvestrovo pokazao želju da se bori protiv Fedora Emelianenka.

Hrvatska borilačka legenda uskoro će ponovno ući u ring i to 25. svibnja u Londonu. Suparnik Cro Copu na borilačkom spektaklu Bellator 200 bit će Amerikanac Roy Nelson, borac od koga je izgubio 2011. godine. Mirko je u toj borbi bio ozlijeđen.

Komentara 3

DA
darkofu
18:18 05.05.2018.

Ja sam iskreno nadam da ce nas naš Mirko još godinama uveseljavati svojim borbama i pobjedama.Mirko nema ti mirovine sve dok sina dobro ne izvježbaš.A kad tvoj sin nastavi gdje si ti stao,tek tada se možeš povući u zasluženu mirovinu.Legendo naša,sretno ti bilo!

VE
vedran69
14:21 05.05.2018.

Svaka čast na svemu što je postigao i to mogu rijetki, ali je odavno postao smiješan s tim svojim opraštanjima i povratcima. Zbog takvih poteza i jedne situacije gdje sam ga vidio ga ne poštujem kao čovjeka.

MU
mulag
17:15 05.05.2018.

blago onom ko ima nesto od toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije