Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORALI GA PRISILITI

Pogledajte kako su šestorica nasrnula na Cro Copa!

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
21.04.2018.
u 12:22

Sve je samo još jedna u nizu šala koje dolaze iz vjerojatno najpozitivnije borilačke dvorane u ovom dijelu Europe

Izuzetno napeta situacija dolazi nam iz Cro Copove trening dvorane, u obliku fotografije. Iz nje saznajemo da je potrebno šest ljudi da bi se Mirka Filipovića na nešto prisililo, no niti ovima nije baš bilo lako.

No, bez brige, nije bilo nikakve fizičke sile koja bi mogla uzrokovati ozljedu ili nešto što bi spriječilo Cro Copov nastup 25. svibnja u Londonu, gdje ga čeka revanš protiv Roya Nelsona na Bellator 200 eventu. Sve je samo još jedna u nizu šala koje dolaze iz vjerojatno najpozitivnije borilačke dvorane u ovom dijelu Europe, piše Fightsite.

Upravo takva je i fotografija podijeljena na Facebook profilu Stipe Drviša i Instagram profilu Ante Delija. Na njoj vidimo Drviša, Deliju i Sašu Milinkovića gdje pridržavaju Cro Copa na podu, dok su tu još Darko Stošić, Satoshi Ishii i Kristijan Pejša. Opis slike postavio je Drviš, koji je napisao: “Nije se želio slikati s ekipom pa smo ga dozvali silom.”

Ovo su ujedno zajedničke pripreme nekoliko boraca. Mirko Filipović sprema se za meč 25. svibnja u Bellatora, Ante Delija će u Rizin dva tjedna ranije, dok Darka Stošića čeka UFC debi nastup, 22. srpnja u Hamburgu, protiv Jeremya Kimballa. Nije isključeno niti da preostala ekipa sa slika, osim naravno Drviša, u skorije vrijeme ugovori neki novi nastup.

Komentara 2

DA
darkofu
03:57 22.04.2018.

Bravo dečki,pobjednička ekipa...

AE
Aedes2017
17:06 21.04.2018.

Zbilja urnebesna šala ! Kada će se ovaj lik prestati šaliti ? Ima li nekog intimusa da mu šapne na uho : Bilo je dosta,dosta !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije