Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Mirkovog kuta

Cro Cop o potezu Nelsona koji kamere nisu zabilježile: To još nisam doživio!

Mirko Filipović
Foto: Petar Glebov/Pixsell
17.02.2019.
u 21:30

Filipović je između ostalog napisao da su ga doslovno pratili i na WC-u

Mirk Cro Cop Filipović objavio je u nedjelju navečer status na Facebooku u kojem se osvrnuo na borbu s Amerikancem Royem Nelsonom. Između ostaloga, naveo je kako je njegov suparnik izvodio nepotreban cirkus, pa otkrio i to da su predstavnici atletske komisije doslovno išli za njim u WC.

Ipak, jedan ga je detalj tijekom borbe osobito šokirao, u pitanju je bio potez Nelsona koji kamere nisu zabilježile:

– U meču se dogodila najbizarnija stvar u mojoj karijeri. U jednom klinču, dok sam ga držao na ogradi, lik me ugrizao za prst! Zagriz je bio preko gume za zube što je, naravno, ublažilo jačinu ugriza, ali da i to nekome može pasti na pamet, nisam znao do sinoć – napisao je Filipović.

Podsjetimo, Cro Cop je u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu trijumfalno krenuo u svojoj premijeri u Bellatoru. Na borilačkom spektaklu u američkom Uncasvilleu pobijedio je Nelsona jednoglasnom odlukom sudaca (30-27, 29-28, 29-28).

>> Pogledajte razgovor s Mirkom Filipovićem na Večernji TV-u


Najbolji hrvatski MMA borac tako je uzvratio Amerikancu za poraz iz 2011. kada su obojica bili u UFC-u. Mirko je trijumfom nad Nelsonom stigao do desete pobjede u nizu i zadržao tradiciju u uzvratnim borbama.

Naime, Amerikanac je bio peti suparnik koga je Filipović pobijedio u revanšu. Mirkov ''osvetnički bijes'' prije njega osjetili su Kazuyuki Fujita, Kevin Randleman, Josh Barnett i Gabriel Gonzaga.

Komentara 25

PR
prajdali100
21:58 17.02.2019.

Mirko je neuništiv. Legenda.

Avatar Tito
Tito
00:06 18.02.2019.

Legenda nad legendama

DU
Deleted user
22:24 17.02.2019.

Fujita i Barnet nisu u osvetničkom nizu,jer od njih nije ni izgubio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije