Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neumorni Mirko

Cro Cop dao sjajan prijedlog bračnim partnerima čime da se zabave, ali uz posebnu napomenu

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpic/PIXSEL
1/5
30.03.2020.
u 22:10

- Ukoliko vam se nakon ove vježbice strašno spava i ukoliko se osjećate nesigurni na nogama, u tom slučaju ili promijenite vježbu ili promijenite ženu - našalio se Mirko Filipović

Cro Cop nastavio je sa snimanjem trenažnih videa, za treninge u dnevnom boravku, a ovaj put je ponudio jednu specifičnu vježbu, u tandemu sa olimpijskim džudaškim pobjednikom Satoshijem Ishiijem, koju je ovako opisao:

- Dragi ljudi, evo primjera jedne zaista zgodne i korisne vježbice u vrijeme ove izolacije kada gotovo i ne izlazimo iz naših domova. Vježba se radi u paru i idealna je upravo za bračne partnere. Vježba je sjajna i radi održavanja kondicije i smanjena stresa, a ima još i niz drugih prednosti.

Predlažem vam da ovu razbibrigu nikako ne prakticirate u jutarnjim satima jer se bojim da ćete u tom slučaju u ostatku dana morati sami kuhati i obavljati kućanske poslove. Zato savjetujem da se ova vježbica radi u večernjim satima - napisao je Mirko Filipović uz sljedeći naputak:

- Ukoliko vam se nakon ove vježbice strašno spava i ukoliko se osjećate nesigurni na nogama, u tom slučaju ili promijenite vježbu ili promijenite ženu - našalio se Mirko Filipović. 

Pogledajte najnoviji trenažni video Cro Copa

Komentara 1

KR
krotitelj
23:07 30.03.2020.

eto paštete opet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije