Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu se tome nadali

Cristiano Ronaldo kupio tvrtku koju je tužio 11 puta pa sve iznenadio prvim potezom

Euro 2024 Qualifier - Group J - Portugal v Slovakia
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
1/3
11.11.2023.
u 14:30

Neugodno nam je zbog svega što se dogodilo, ali nitko se ne boji gubitka posla", rekao je jedan od zaposlenika

Cristiano Ronaldo preuzeo je medijsku tvrtku Cofina Media za 57 milijuna eura. Svaki zaposlenik tvrtke, koja uključuje brojne časopise i vodeću mrežu CMTV, dobio je bonus od samog Ronalda. Svaki radnik dobio je ček na 1250 eura.

"Zaposlenici su e-poštom primili obavijest o isplati bonusa. To je znak zahvalnosti svima koji su dio ove velike tvrtke", pišu portugalski mediji. Novinari Cofine medije često su imali zadatak pratiti Ronaldov privatni život, a on ih je tužio čak 11 puta. Na kraju je odlučio kupiti cijelu tvrtku i zadržati sve zaposlenike:

"Jedina promjena odnosi se na ime. Sada će se zvati Expressao Livre. Neugodno nam je zbog svega što se dogodilo, ali nitko se ne boji gubitka posla", rekao je jedan od zaposlenika i dodao: "Znamo da smo ga često ometali, s razlogom ili bez njega, ali on razumije naš posao. Posebno su sretni sportski novinari. Vara se onaj tko misli da će Ronaldo nekoga otpustiti."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije