Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBOJKA NA PIJESKU

'Country Quota' na Poreč Majoru!

Odbojka
Foto: Vecernji.hr
01.06.2015.
u 20:34

Sutra započinju i službene kvalifikacije gdje će i naše mlade nade odbojke na pijesku – Maja Roško i Antea Tadić – pokazati svoje vještine i pokušati se kvalificirati u glavni dio turnira.

Iako službeni dio turnira odbojke na pijesku Swatch FIVB Poreč Major započinje tek sutra, danas su se već odigrali neki mečevi. Razlog tome je "Country Quota", svojevrsne pretkvalifikacije koje se igraju u slučaju kada se iz jedne države prijavi  više od 4 para po spolu.

Tada nacionalni parovi igraju međusobno kako bi odlučili koji će ući u kvalifikacije kao predstavnici svoje države. "Country Quota" nije se na nekom turniru FIVB serije igrala još od 2012. godine, što je dovoljan pokazatelj koliko je popularan turnir u Poreču među igračima.

Sutra započinju i službene kvalifikacije gdje će i naše mlade nade odbojke na pijesku – Maja Roško i Antea Tadić – pokazati svoje vještine i pokušati se kvalificirati u glavni dio turnira.

U kvalifikacijama ženskih parova igrat će Vrbanc i Prenc protiv Nijemica Laboureur i Sude (13 sati), Matić i Bečić protiv Kanađanki Broder i Valjas (14).

>> Sport i zabava preselili se u Poreč: Počinje najveći sportsko-zabavni događaj godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije