Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ante rukavina

Čop i ja trebamo igrati 
jer se razumijemo poput braće!

'02.10.2012., Zagreb - Odlazak nogometasa Dinama iz Zracne luke Zagreb na utakmicu Lige prvaka u ukrajinski Kijev. Ante Rukavina, Duje Cop.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
23.01.2013.
u 11:33

Duje Čop i Ante Rukavina su cimeri, prijatelji, u istoj su menadžerskoj agenciji – Pharos sport.

Čop je sjajno krenuo na pripremama u Turskoj, zabio je tri gola u zadnje dvije utakmice, dok je Rukavina nekako iza Čopa, ali u ponedjeljak se i on priključio prijatelju, obojica su bili strijelci u pobjedi (4:0) nad osmoplasiranom ukrajinskom momčadi Volinom. Prijatelj Čop je u prednosti u odnosu na vas.

– Obojica bismo trebala biti u prvih 11, dobro se razumijemo na terenu. Vidjet ćemo kako će ići dalje, u Dinamu se sve okrene za dan, dva.

Dolazi vam i makedonski reprezentativac Hasani, također krilni napadač, nova konkurencija?

– Ne znam puno o njemu. Nije neko zvučno ime, ali ako je dobar igrač, zašto ne, svako je pojačanje dobrodošlo.

Kamo nestanete tijekom sezone?

– Nije do mene, ali uvijek se nešto dogodi, nekako ispadnem iz ritma, ili dođe reprezentativna stanka ili me uhvati nekakva viroza.

Svi kažu da ste ipak isplativi za Dinamo.

– Tako je ispalo, ali momčad je tu glavna, ne može jedan igrač pokupiti vrhnje.

Jeste li zadovoljni statusom?

– Jesam iako želim igrati.

Najgore je što je prijatelj ispred vas, cimer.

– Ne gledam to tako, meni je Duje kao mlađi brat, super smo, družimo se izvan kluba, ali borimo se za svoju poziciju, no volio bih da igramo zajedno.

Drugi prijatelj Ademi postao je reprezentativac.

– Baš mi je drago, još jedan Šibenčanin, valjda ću i ja opet.

A teško, tamo su već Schildenfeld, sad Ademi, ispunjena je kvota Šibenčana.

– A nikad ne reci nikad – zaključio je Rukavina.

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:53 23.01.2013.

Jedan od onih koji kvalitetom nije ni za 1.HNL a kamo li za dinamo.U zadnje dvije godine od svih tekmi koje je dinamo igrao u ligi sampiona on je ubjedljivo najlosiji.Njemu treba stotinu cistih sansi da bi zabio jedan gol a sve ostalo ako zabije to je tek puka slucajnost.Tvrdim da je najlosiji dinamov napadac u zadnjih najmanje 5 godina.Mislim da se kod njega mamic debelo preracunao a grci su to i te kakao profitirali.Da se mene pita prodao bih ga po svaku cijenu ako ne mozda bih ga i poklonio u Lokomotivu iako kvalitetom ni za njih nije.

ES
esseker71
12:18 23.01.2013.

Ako tako kaze jedan Rukavina, onda mora da je to 100% sigurno. Ne treba tu ni trener. Rukavina sve zna. No u svakom slucaju, ako se radi o istoj menadzerskoj agenciji, mislim da se tu ne treba vise previse razmisljati.. - Odmah u prvih 11 !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije