Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ante rukavina
Povratak na članak

Čop i ja trebamo igrati 
jer se razumijemo poput braće!

Duje Čop i Ante Rukavina su cimeri, prijatelji, u istoj su menadžerskoj agenciji – Pharos sport.

Komentari 2

OB
-obrisani-
12:53 23.01.2013.

Jedan od onih koji kvalitetom nije ni za 1.HNL a kamo li za dinamo.U zadnje dvije godine od svih tekmi koje je dinamo igrao u ligi sampiona on je ubjedljivo najlosiji.Njemu treba stotinu cistih sansi da bi zabio jedan gol a sve ostalo ako zabije to je tek puka slucajnost.Tvrdim da je najlosiji dinamov napadac u zadnjih najmanje 5 godina.Mislim da se kod njega mamic debelo preracunao a grci su to i te kakao profitirali.Da se mene pita prodao bih ga po svaku cijenu ako ne mozda bih ga i poklonio u Lokomotivu iako kvalitetom ni za njih nije.

VL
ES
esseker71
12:18 23.01.2013.

Ako tako kaze jedan Rukavina, onda mora da je to 100% sigurno. Ne treba tu ni trener. Rukavina sve zna. No u svakom slucaju, ako se radi o istoj menadzerskoj agenciji, mislim da se tu ne treba vise previse razmisljati.. - Odmah u prvih 11 !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.