Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi prvak UFC-a

Conor McGregor otkrio što je rekao Joseu Aldu nakon nokauta!

Conor McGregor - Jose Aldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
14.12.2015.
u 14:45

- Iako je dobar osjećaj postići takav nokaut, u neku ruku to ipak i nije tako lijepo. Vidite što se događa oko vas i ne želite da jedini prvak u povijesti UFC-ove pero kategorije tako završi.

Mjeseci tenzija, prepucavanja i psihološkog rata završili su za samo trinaest sekundi. Conor McGregor je porazio Josea Alda Juniora i “završio” njihovo rivalstvo, barem ono koje se tiče međusobnog nepoštovanja, piše Fight Site.

Nakon što ga je nokautirao prvim udarcem, McGregor je odmah nakon borbe Aldu pružio ruku  i uputio mu nekoliko riječi. Sve je zanimlao što je to “The Notorious” imao za reći bivšem prvaku, a čini se da mu je u znak poštovanja ponudio revanš.

“Puno je stvari bilo rečeno. Ono što sam mu rekao je bilo:

‘Gledaj, možemo ovo sve ponoviti.’

- Iako je dobar osjećaj postići takav nokaut, u neku ruku to ipak i nije tako lijepo. Vidite što se događa oko vas i ne želite da jedini prvak u povijesti UFC-ove pero kategorije tako završi. U jednom malom trenutku bilo mi je žao Josea. Bio je ovo dugačak put i cijenim to što se pojavio jer uopće ne sumnjam da je bilo opcija da se povuče iz borbe kao zadnji put, ali sada je ostao do kraja”, rekao je McGregor na pressici.

McGregor je ponudio novu borbu, a sudeći prema intervjuu nakon poraza, Aldo je prihvatio izazov i spreman je još jednom se obračunati s Ircem. Međutim, bit će zanimljivo vidjeti što će UFC odlučiti, jer je Dana White samo večer prije prvom izazivaču Frankieju Edgaru rekao da može raditi što god hoće, nakon što je bivši prvak pero kategorije brzinski završio Chada Mendesa na TUF 22 Finale priredbi.

>>Conor McGregor ovo nije mogao ni zamisliti, do titule stigao jednim udarcem!

Komentara 1

K0
KONJINA4.0
16:49 15.12.2015.

i ljudi ovo zovu sport... ovo treba zabraniti čoeče i okrenuti ljude da kopaju u polju, da pridonose društvu nekako.. Likovi zarađuju milijune nasiljem, i to mlade privlači. Da nije lova u igri tukli bi se ovako samo psihički bolesnici, ka u filmu Klub boraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije