Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rivali

Conor Khabibu: Odustao si i pobjegao, plan tvog oca nije kompletan!

Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
22.11.2022.
u 09:12

Khabib je već dvije godine u mirovini, a otišao je s omjerom 29-0, Conor je na omjeru 22-6.

Iako su više od četiri godine prošle od borbe između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora, rivalstvo ove dvojice ne prestaje.

Naime, Dagestanac je gostovao u Torontu i odradio intervju pred fanovima, a prilikom govora koristio je neke izjave McGregora.

- Davno sam čuo jednog tipa kako je pričao o tome da su oni ovdje da preuzmu tron. No, mi smo zapravo ovdje da preuzmemo - rekao je Khabib, no Irac mu nije ostao dužan i odmah mu odgovorio putem Twittera.

- Ja se nastavljam boriti! Plan tvog oca nikad nije kompletiran jer si se povukao i pobjegao. Bog te blagoslovio, ali ja sam još uvijek ovdje ako želiš da to odradimo ponovno. Tvoj strah od poraza znači da si već izgubio. Možeš bježati koliko hoćeš. Svi na kraju izgubimo. Smrt nas sve uzme. Ne bojim se ničeg osim Boga - poručio je McGregor koji je u listopadu 2018. izgubio od Nurmagomedova prekidom u četvrtoj rundi.

Khabib je već dvije godine u mirovini, a otišao je s omjerom 29-0, Conor je na omjeru 22-6.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije