Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UVJERLJIVOG PORAZA

Ćiro se okomio na jednog 'vatrenog': Žario je i palio cijelu sezonu, a sad me razočarao

UEFA Nations League - League A - Group 3 - Portugal v Croatia
Foto: RAFAEL MARCHANTE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
06.09.2020.
u 13:03

Dalić je čovjek koji bi ga iglom ubadao u guzicu da je mogao! Jedino mu možda zamjeram što je slijep i ne vidi koliko je dečko loš, da više nije za reprezentaciju, kazao je Ćiro

Ćiro Blažević komentirao je poraz Hrvatske u Ligi nacija u subotu, na gostovanju kod Portugala (4-1).

- Gledao sam utakmicu, ali bolje da nisam. Ovako nešto moglo se očekivati. Većina naših igrača nije u natjecateljskoj formi i to se vidjelo, a nedostajala su nam i dva ključna igrača - rekao je Ćiro za Sport Klub.

UEFA Nations League - League A - Group 3 - Portugal v Croatia
1/8

- Jedan čovjek posebno me razočarao, a očekivao sam da će biti naš ključni igrač. Kovačić je prošle sezone žario i palio po Engleskoj, bio je najbolji igrač Chelseaja i bilo mi je izrazito drago zbog toga, a u Portu je djelovao kao neprijateljski element u našim redovima! - rekao je Ćiro.

Na pitanje zamjera li Daliću kaže:

- Dalić je čovjek koji bi ga iglom ubadao u guzicu da je mogao! Jedino mu možda zamjeram što je slijep i ne vidi koliko je dečko loš, da više nije za reprezentaciju! Prije dva dana govorio sam jednom novinaru L'Equipea kako će Kovačić postati naš nositelj i da se u Engleskoj probudio, a onda je odigrao onako - rekao je Ćiro.

- Veliko razočaranje, dečko koji je imao sve predispozicije da bude novi Boban ili Asanović postao je promašaj kojem više nije mjesto ovdje - rekao je Ćiro.

Komentara 35

AS
ante_slavonac
13:22 06.09.2020.

teško za reči, ali Ćiro je ovaj put u pravu,niti jedne utakmice u kojoj bi trbao biti jezićac na vagi Kovačić nije to bio

Avatar jeremija1
jeremija1
19:15 06.09.2020.

Kova je izvanserijski talent strašne motorike, te pravocrtnog driblinga. Boban i Prosinečki nisu imali njegovih fizičkih propozicija. On s loptom može sve kaj i Modrić, ako ne i više. Ali za razliku od ove trojice, on nažalost ima nekakvu psihološkuu blokadu koja ga sputava da se razvije u igrača odluke i najviše klase ! Kad baš treba krenuti u prodor onda on dodaje nekakvu alibi-loptu na drugu stranu ili nazad. Kad ne treba, onda baš krene i izgubi loptu. Kad treba pucati on dodaje nekom pokrivenom suigraču. Kad prođe 2 igrača on zapne na trećem, a kad prođe tri onda zapne na četvrtom. Daleko lošiji igrači od njega uspješno vode igru u najvećim klubovima zato jer igraju bez kompleksa. To je izgleda nekakav kronični manjak samopouzdanja kojeg bi se možda mogal riješiti pomoć nekog dobrog psihologa.

DU
Deleted user
13:19 06.09.2020.

Stvarno koliko cemo mi o tome kako su nam nedostajala dva tri igraca,,,pa i Portugalu su isto sinoc nedostajali igraci pa im je trener slozio taktiku gdje su nas pojeli.......Zar nije na treneru da motivira igrace i postavi ih tako da svaki zna svoj dio posla.........Pa sinocni igraci koji su igrali umjesto Modrica i Rakitica nisu pokupljeni s ulice sat vremena prije tekme,,,vec su profesijonalci.........Ja toliko igrace ne krivim koliko trenera koji ne zna sta da uradi ako mu fali koji kljucni igrac...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije