Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Zlatko Dalić nakon teškog poraza: Još smo dobro prošli

UEFA Nations League - League A - Group 3 - Portugal v Croatia
Foto: RAFAEL MARCHANTE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/6
05.09.2020.
u 23:06

- Bili smo jako loši, bez energije, agresivnosti i duela. Još je dobro prošlo na kraju jer je bilo premalo trke i agresije. Ovaj poraz će nas zaboljeti jer nije lako ovako izgubiti - rekao je Zlatko Dalić

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je težak poraz na početku igranja u skupini Lige nacija. Momčad Zlatka Dalića poražena je u Portu od Portugala s neugodnih 4:1.

- Bili smo jako loši, bez energije, agresivnosti i duela. Još je dobro prošlo na kraju jer je bilo premalo trke i agresije. Ovaj poraz će nas zaboljeti jer nije lako ovako izgubiti - rekao je Zlatko Dalić za Novu TV.

Jako smo loše otvorili utakmicu.

- Htjeli smo stati u čvrsti blok i brzo se otvarati, ali nismo uspjeli. Gubili smo lopte kad smo se otvarali i oni su nam stvarali šanse.

Dalić je danas dao priliku mlađim igračima, ali su nas Portugalci sasvim nadigrali.

- Moramo pokazati puno više želje, a mi to danas nismo radili.

Slijedi utakmica s Francuskom koja je na rasporedu već u utorak.

- Moramo se izvući, neće biti lako, ali se moramo dignuti. Nema nam druge, moramo se popraviti - zaključio je Dalić.

Germania ponudu pogledaj ovdje.

Ključne riječi

Komentara 50

FR
freeshooter
23:31 05.09.2020.

Imam samo jedan komentar. Prostor mi dozvoljava pisati i samo o jednoj, nema mjesta za još koju, jedinstvenoj rupi, Jedvaj, kako je moguće igrati, trčkarati u krug, ne kao muha, jer i ona ima neki cilj, nego bezvoljno i besciljno, te izgubljeno trčkarati, sa naglašnim izmicanjem protivničkim igračima, u sprintu izdržati max 15 metara, dakle on nije samo jedan čovjek manje, on radi i još dodatne ogromne štete, kako je moguće da takav nižerazredni igrač nastupi, uništio je bilo kakav pokušaj organizirane obrane, svih 90 minuta je kontinuirano uništavao obranu, 90 minuta, nevjerojatno, zaista jedinstveno!!! Kada su ušli Brozović, Perišić i Petković, dalo je nadu, no Jedvaj je preveliki uteg koji je nemoguće prevladati, Pašalić i obrana, nema prostora i smisla...Samo se nadam poukama, no to smo mi, činimo čuda, i opet ćemo, mi smo nevjerojatni, vatreni, ali zaista nam ovakve utakmice i eksperimenti ne trebaju, trebamo to prerasti, moramo naučiti imati to dostojanstvo i voditi računa o svakoj utakmici!!! A sada glavu gore, i naprijed, vi to možete, ajmooo vatreni!!!

NI
niko63
23:29 05.09.2020.

Koji pametnjaković, nije ti palo na pamet da nešto trebaš poduzeti i nešto mijenjati kad igraš bez veznog reda nego si i u drugo poluvrijeme ušao s istom ekipom i čekao da primiš 3. gol da nešto probaš mijenjati. Tii si veliki srećković a ne veliki trener.

Avatar MracnaIstina
MracnaIstina
23:39 05.09.2020.

Bez Rakitica, Modrica, Vrsaljka, Brozovica, Perisica u pocetnoj postavi, predsezonska (ne)sprema, bez trke i pozrtvovanja, bez natjecatljskog poriva, ovo je bilo ocigledno za ocekivati. Bez desnog beka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije