Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ACO NA KLUPI BIH?

Ćiro Aci otvorio vrata košarkaške vrste BiH

aco petrović
Arhiva Večernjeg lista
28.09.2009.
u 16:22

Vijest da bi Aleksandar Petrović mogao postati izbornikom bosanskohercegovačke košarkaške vrste izazvala je veliko zanimanje sportske javnosti u Bosni i Hercegovini, ali i u Hrvatskoj.

 Aleksandar Petrović je svakako košarkaški trener koji bi bosanskohercegovačkoj košarci mogao dati nešto slično onom što je Ćiro Blažević dao nogometnoj reprezentaciji BiH. Iza Ace Petrovića je velika igračka i trenerska karijera, karizmatična je ličnost, košarkaški autoritet. Aco je brat velikog Dražena Petrovića pa mu je i ta činjenica veliki plus.

Malo je košarkaša i u Bosni i Hercegovini koji bi otkazao poziv jednoga Aleksandra Petrovića. Osim toga, Aco Petrović prihvatljiv je svima stranama u BiH, a otac mu je rođenjem iz BiH. Sve će se znati možda već ovoga tjedna.

Ćiro je svojom karizmatičnošću i uspjesima širom otvorio vrata hrvatskim sportskim stručnjacima u BiH. Aco izjavljuje kako mu je Ćiro dao zeleno svjetlo za preuzimanje bh. košarkaške vrste te dodaje da bi bh. reprezentacija bila vrlo respektabilna kada bi se izbornikovu pozivu odazvali svi bh. košarkaši, među kojima ima i onih koji igraju u velikim košarkaškim klubovima. Aco je blizu mjestu izbornika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije