Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna Gora

Cico ne misli da već visi: Otkaza se ne bojim do Walesa!

'CicoPodgorica_nnn_spo_26051'
''
27.05.2010.
u 09:15

Prikazali smo najgoru igru od osnutka reprezentacije. A put u Norvešku mogao bi donijeti i veće razočaranje, strahuju u Podgorici.

"Cico u problemu", "Blamaža", "Kuže otvorio oči Kranjčaru" samo su neki od naslova u crnogorskim medijima kojima je teško pao poraz od Albanije (0:1) u Podgorici, drugi uzastopni u izborničkom mandatu hrvatskog stručnjaka Zlatka Kranjčara.

"Crna Gora prikazala je vjerojatno najgoru igru na svom terenu od nastanka reprezentacije. Ništa nije funkcioniralo na pravi način. Poraz, pa loša igra, pa neorganiziranost, pa mnogo individualnih pogrešaka...

Cici su puleni samo zadali novu glavobolju uoči puta u Norvešku koji može postati još veće razočaranje ako se u dva-tri dana nešto konkretno ne popravi. Mnogo, možda i previše briga za izbornika Kranjčara", piše sportski dnevnik Arena.

No, unatoč takvim upozorenjima Zlatko Kranjčar mirno spava. Jer, tvrdi da ti porazi nisu važni...

– I protiv Albanije igrali smo bez šest igrača koji bi sigurno bili u prvoj postavi, među njima i Jovetić, Bošković, Drinčić... I zato nema panike.

Da, ali u subotu već gostujete u Oslu, a ući u kvalifikacije za EP 2012. s tri uzastopna poraza u pripremama bilo bi vrlo loše i predsjednik saveza Dejan Savićević mogao bi izgubiti strpljenje.

– Neće biti pritiska, što se rezultata tiče, ni protiv Norveške jer ćemo i ondje igrati oslabljeni. Najvažnije je da uoči kvalifikacija provjerim igrače na koje računam. Pravi pritisak bit će tek 3. rujna kad dočekujemo Wales na početku kvalifikacija. U toj utakmici moramo pobijediti i uvjeren sam da hoćemo, dotad će sve doći na svoje mjesto – ističe Kranjčar kojega u skupini još čekaju Engleska, Švicarska i Bugarska.

Uz puno bolju igru trebat će mu i jača potpora s tribina, protiv Albanije osjećao se kao na gostujućem terenu. S druge strane, Josip Kuže je u puno mirnijoj situaciji u Tirani iako nije bio zadovoljan nakon utakmice u Podgorici.

– Možemo mnogo bolje i energičnije. Napadom uopće nisam zadovoljan – istaknuo je Josip Kuže.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:40 27.05.2010.

Nekako me Cico podsjeca na ovoj slici kao da je na SP -u 2006 u Njemackoj.... Ne boji se do Walesa,bojat ces se poslije njega. ! .... .)

OB
-obrisani-
14:36 27.05.2010.

Cico: zaboravio sam dodati da u onoj mojoj bivšoj ekipi ima i Bosanaca pored svih onih drugih stranaca..

OB
-obrisani-
14:35 27.05.2010.

Cico: Otkaza se ne bojim do Walesa jer kao prvo mi ne igramo sa Engleskom a kao drugo ja vodim Crnogorce a ne neku grpu Brazilaca, Švicaraca, Australaca, Njemaca i Hrvata sa domovnicom! Dakle neče biti neke kanonade u našojj mreži i te velike domoljubne tuge koja se doma baš sada zbiva..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije