Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Cibona u Zagrebu stigla do važne pobjede, evo kako sada stoji u utrci za doigravanje

Zagreb: Utakmica 21. kola prvenstva Hrvatske, Cibona - Dubrava
Slavko Midzor/PIXSELL
05.03.2024.
u 21:25

Cibona je gotovo cijelu utakmicu provela u vodstvu, iako ono do pred kraj treće četvrtine nijednom nije bilo dvoznamenkasto

Košarkaši Cibone svladali su podgorički Studentski centar sa 94-82 (25-20, 24-26, 24-19, 21-17) u posljednjoj utakmici 21. kola regionalne ABA lige, koja je odigrana u utorak u KC "Dražen Petrović".

Cibona je gotovo cijelu utakmicu provela u vodstvu, iako ono do pred kraj treće četvrtine nijednom nije bilo dvoznamenkasto. Utakmicu su na Ciboninu stranu prelomili Aleksandar Aranitović i Domagoj Proleta koji su u 34. minuti pogodili svaki po jednu tricu i donijeli "Vukovima" 13 koševa prednosti (83-70).

Cibonine strijelce je predvodio Krešimir Radovčić sa 20 koševa, a tome je dodao i pet asistencija. Matej Bošnjak je spojio 19 poena i šest skokova, Jakov Mustapić je ubacio 17 poena, a Filip Bundović 15.

Igor Drobnjak je sa 14 koševa bio najboji strijelac gostiju za koje je Borna Kapusta postigao devet poena uz pet asistencija, a Mateo Drežnjak je završio s osam poena i četiri asistencije.

Cibona je s učinkom 8-13 na 10. mjestu, jedno iza Splita koji ima 9-12. Najbolji od hrvatskih klubova je Zadar na petom mjestu s učinkom 12-9. Vodeća Crvena zvezda ima 18-3, Budućnost je druga sa 16-5, a Partizan je treći s 15-6.

Standings provided by Sofascore

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije