Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMASOVA 22 KOŠA

Cibona srušila Partizan u Beogradu!

Marko Tomas
Renato Branđolica
14.10.2009.
u 19:47

Košarkaši Cibone na najbolji mogući način otvorili su sezonu. Nakon uvjerljive domaće pobjede protiv Širokog igrači Velimira Perasovića slavili su na gostovanju kod Partizana sa 64:51.

Na krilima raspoloženog Marka Tomasa, koji je ubacio 22 poena (2/3 za dva, 4/10 za tri poena, 6/7 slobodna bacanja) i upisao pet skokova, asistenciju, ukradenu loptu i šest iznuđenih prekršaja, cibosi su vodili tijekom većeg dijela susreta i iz Beograda nose vrijedna dva boda.

Uz Tomasa, Antonio Graves je upisao 15 poena (6/7 za dva poena), a Jamont Gordon 12 koševa. Ispod koševa kvalitetno su odigrali Dalibor Bagarić (osam poena), odnosno Lukša Andrić (pet poena), koji nisu upali u probleme s osobnim pogreškama i Partizanove centre limitirali na kombinirana 23 poena.

Kod domaćina je vidljiv nedostatak prave kvalitete, zbog čega trener Vujošević inzistira na dovođenja organizatora igre i krilnog centra, dok je zanimljivo istaknuti kako je kod Cibone kapetan Marin Rozić odigrao 12 minuta, 19-godišnji Tomislav Zubčić devet, a da su Zagrepčani slavili iako je Bojan Bogdanović promašio sva tri šuta iz igre i nije se upisao u strijelce.

U trećem kolu Cibona dočekuje FMP, a Partizan ide u goste Heliosu.
Ključne riječi

Komentara 1

RA
Raxzar
19:56 14.10.2009.

Došao je i taj dan, umro je Partizan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije