Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvižduci Soudaniju

Sjajni Karamarko nije mogao sam: Dinamo slavio 5:2 u Vinkovcima!

Sjajni Karamarko nije mogao sam: Dinamo slavio 5:2 u Vinkovcima!
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
30.09.2017. u 18:57

Nogometaši Dinama u 11. kolu HNL-a upisali su novu pobjedu i potvrdili lidersku poziciju. Modri su u sjajnoj utakmici punoj golova i odličnih poteza pobijedili Cibaliju s 5:2.

Zvižduci Soudaniju

Gosti su odlično krenuli u susret i već nakon 25 minuta imali vodstvo 2:0. Mreža je načeta u 18. minuti kada je Olmo odlično reagirao na asistenciju More i zabio svoj drugi gol u sezoni. Španjolac iz utakmice u utakmice pokazuje sve veću kvalitetu, čini se da je on Dinamova budućnost. Ili nekog drugog velikog kluba, ako ga maksimirski klub brzo proda...

Samo sedam minuta kasnije mreža se opet trese, zabio je Soudani kojem publika nije oprostila simuliranje iz veljače ove godine pa mu je često zviždala. Bilo je tu, zapravo, puno sreće za modre: prvo je Pervan loše reagirao, pa i vratar Brkić, a onda ni Soudani nije idealno zahvatio loptu, ali ona je ušla u gol.

Cibalia - Dinamo
1/10

S tim se rezultatom otišlo na odmor, a samo tri minute nastavka Cibaliji je trebalo da vrati neizvjesnost. Tada je Karamarko smanjio na 1:2 i dobio ovacije. Bilo je tu nekoliko loših reakcija Dinamovih braniča, a to je iskoristio Karamarko i zabio gol.

Dinamo vodeći

tri minute kasnije šok za domaću publiku, Henriquez je srušen u kaznenom prostoru, a sudac pokazao na bijelu točku. Soudani je bio siguran realizator, Dinamo je imao 3:1.

Činilo se da je time slomljen otpor žilave Cibalije, ali s tim se nije složio Karamarko koji u 63. ponovno zabija i vraća Cibaliju u igru. Tek kad ga je trener Bartolović u 81. minuti odlučio izvaditi iz igre, modri su slomili otpor protivnika. prvo je zabio Hodžić, a cijelu priču zaključio Olmo.

Dinamo je uoči reprezentativne stanke vodeći, ima sedam bodova više od Rijeke, ali je odigrao i utakmicu više. Cibalia je ostala na osmoj poziciji...

Komentara 21

IL
ilijan1a
17:48 30.09.2017.

Ajmo Dinamooooo!!!!

DU
Deleted user
19:07 30.09.2017.

Večernji u tuzi zajedo sa orjunašima i partizanskom mladeži. Nema Tita, nema titula.

DU
Deleted user
19:07 30.09.2017.

Večernji u tuzi zajedo sa orjunašima i partizanskom mladeži. Nema Tita, nema titula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije