Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Ćiro opet udario po Anti Čačiću: Pa ne može bilo tko biti izbornik Hrvatske...

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
30.09.2017.
u 09:27

- Nije Bog dao svakome da može biti selektor neke reprezentacije. Nije to posao za svakoga.

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević još je jednom kritizirao hrvatskog izbornika Antu Čačića kojega smatra glavnim krivcem za nešto lošije rezultate vatrenih u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

- Nije Bog dao svakome da može biti selektor neke reprezentacije. Nije to posao za svakoga. Selektor mora biti lider, a Čačić to nije. Ipak, smatram da će se Hrvatska sigurno plasirati na Mundijal, jer su konačno shvatili da im gori pod nogama - rekao je bivši hrvatski izbornik za Dnevni avaz.

Ćiro se osvrnuo i na astronomske svote u današnjem nogometu.

- Nedavno je Neymar potpisao za PSG za 222 milijuna eura. Nogomet je otišao u neku stvar. Pa Safet Sušić bi po toj logici danas vrijedio milijardu eura – rekao je Blažević.

Bosna i Hercegovina u kvalifikacijama igra protiv Belgije koju je Ćiro 2009. kao izbornik zmajeva dva puta svladao.

- Kakve su meni bile šanse da u tri dana dva puta savladam Belgiju? Ali tko te pitao, morao sam dobiti. Ja sam tada svoje igrače uvjerio da su bolji od Belgijaca i to su dokazali. To savjetujem i Baždareviću (izbornik BiH). Mora biti poput generala, treba im izdati naredbe, biti drčan i ako treba, izderati se na igrače - rekao je Ćiro.

Komentara 34

JI
Ja i Ja
10:17 30.09.2017.

Na stranu to tko je Blažević. Ali što je on to tocno krivo rekao? Reprezentaciju nam vodi kreten koji nema pojma o nogometu....

DU
Deleted user
10:28 30.09.2017.

Večernji se brine da reprenzetcija propadne. To je sigurno,a sigurno je da je Ćiro cirkusant. Mi smo prvi u skupini i prvi ćemo biti na kraju. Kako patite to je strašno.....moje jugoslovenčine,orjunaši nebu išlo.

IL
ilijan1a
10:01 30.09.2017.

Ćiro znamo svi da si neozbiljan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije