Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica odluke

Ovo će zabrinuti Čačića: Ukrajina dobila veliko pojačanje

Marlos
Reuters/Pixsell
29.09.2017.
u 21:20

Marlos je u Ukrajinu stigao 2012. godine kada je postao igrač Metalista iz Harkiva da bi 2014. prešao u Šahtar iz Donjecka.

Samo deset dana prije moguće ključne utakmice za prvo mjesto u skupini I kvalifikacija za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo između Ukrajine i Hrvatske u Kijevu ukrajinski izbornik Andrij Ševčenko dobio je veliko pojačanje jer je ukrajinsko državljanstvo dobio 29-godišnji Brazilac Marlos i očekuje se kako će ga Ševčenko odmah pozvati u nacionalnu momčad.

Marlos je u Ukrajinu stigao 2012. godine kada je postao igrač Metalista iz Harkiva da bi 2014. prešao u Šahtar iz Donjecka.

"Uzimanje ukrajinskog državljanstva bila je Marlosova odluka. Ovo je dobra vijest kako za Šahtar tako i za reprezentaciju Ukrajine. Radi se o kvalitetnom igraču s odličnim ljudskim kvalitetama", rekao je trener Šahtara Paolo Fonseca.

Dva kola prije završetka kvalifikacija Hrvatska je na vrhu skupine I sa 16 bodova koliko ima i drugi Island, dok je Ukrajina četvrta sa 14 bodova koliko ima i treća Turska.

Hrvatska će 6. listopada u Rijeci ugostiti Finsku, dok će Ukrajina istovremeno gostovati kod Kosova u Skadru. Tri dana potom slijedi odlučujuća utakmica u Kijevu.

U 9. kolu 6. listopada u ovoj skupini će još igrati Turska - Island u Eskisehiru, dok će 9. listopada Turska gostovati kod Finske u Turkuu, a Island će ugostiti Kosovo u Reykjaviku.

Izravni plasman na SP izborit će pobjednik skupine dok će drugoplasirana reprezentacija u dodatne kvalifikacije.

Komentara 5

NO
nogogaz
21:55 29.09.2017.

Ako bude srice, vidimo de na prvenstvu. Samo još nogomet nam osta...izgubili u rukometu od slovenije a da ne pomislim na košarku i kako nas zaje...ju da smo zemlja između srebra i zlata...ajmo vatrene kockice!

IL
ilijan1a
08:32 30.09.2017.

Mi smo naj jači samo trebamo muški odigrat.

RO
Rosstin01
04:35 30.09.2017.

nemamo sanse dok je Cacic izbornik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije