Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Chelsea uz dvojbeni penal i autogol dobio Newcastle, Kovačić u prvih 11

Newcastle Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
26.08.2018.
u 19:13

Chelsea je nakon tri kola drugi, uz vodeći Liverpool i treći Watford jedini još uvijek imaju stopostotni učinak.

Mateo Kovačić se po prvi put našao u početnoj postavi Chelseaja, a momčad Maurizija Sarrija je utakmicu završila sretnom pobjedom od 2:1 protiv Newcastlea, piše Goal.

Bila je to solidna utakmica hrvatskog veznjaka. Nije pokazao ništa spektakularno, baš kao ni ostali njegovi suigrači, a na terenu ga je trener ostavio 79 minuta kada je odlučio uvesti Barkleya.

Pogodaka na utakmici nije bilo 75 minuta, ali su do kraja vratari tri puta morali vaditi loptu iz svojih mreža. Chelsea je poveo iz prilično dvojbenog penala. U kaznenom je prostoru u naletu bio Marcos Alonso, Newcastleov ga je igrač potpetljao nogama, ali se to dogodilo nakon što je startao čisto na loptu Alonsu kroz noge iza leđa. Pogodak je s 11 metara sigurno u mrežu pospremio Eden Hazard.

U 83. minuti Newcastle je uspio izjednačiti golom Joselua, ali samo četiri minute kasnije plavci su stigli do pobjede. Willian je ubacio iz slobodnjaka, loptu je ubacio pred Marcosa Alonsa koji je nisko opalio, a loptu je u gol slučajnim dodirom skrenuo asistent Newcastleovog gola od samo nekoliko minuta ranije - Yedlin.

U ranijim utakmicama Watford je golovima Pereyre i Holebasa pobijedio Crystal Palace s 2:1, za goste je utješni gol zabio Zaha, a Fulham je s 4:2 slavio protiv Burnleya. Seri i Schürrle su zabili po jedan gol, a Mitrović je zabio dva, a za goste su pogađali Hendrick i Tarkowski.

Chelsea je nakon tri kola drugi, uz vodeći Liverpool i treći Watford jedini još uvijek imaju stopostotni učinak.

>> Pogledajte i Večernji pressing by Igor Štimac s Davorom Šukerom

Komentara 2

MV
Mijat vrdoljak
19:58 26.08.2018.

Penal nije nimalo bio dvojben ali je zato izjednacem golu Newcastlea prethodio grubi prekršaj igrača koji je asistirao za pogodak.

ST
stimo
21:19 26.08.2018.

niste gledali i lose prepisali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije