Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Santini asistirao u 'hrvatskom sudaru', Barišić u remiju Rangersa

Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
26.08.2018.
u 17:13

Club Brugge, kojeg s klupe vodi Splićanin Ivan Leko, pobjedom je preuzeo vodeću poziciju u belgijskom prvenstvu.

Karlo Letica i Matej Mitrović slavili su 2:1 s Club Bruggeom u hrvatskom sudaru belgijskog derbija protiv Anderlechta, za kojeg su također svih 90 minuta odigrali Ivan Santini i Antonio Milić.

Za utjehu, Santiniju ostaje utjeha da je upisao asistenciju kod jedinog gola gostiju. Presudila je nepreciznost gostiju, jer obje momčadi imale su po 10 udarca prema suparničkim vratim, no Bruggeovih devet udaraca je išlo u okvir, a Anderlechtov samo jedan, onaj god gola Musone za 1:1. 

Za Brugge su pogotke postigli Dennis i Vanaken. Club Brugge, kojeg s klupe vodi Splićanin Ivan Leko, pobjedom je preuzeo vodeću poziciju u belgijskom prvenstvu.

Poslije petog kola ima 13 bodova, jedan više od do danas neporaženog Anderlechta. a nakon 5. kola Ivan Santini sa sedam je pogodaka najbolji strijelac prvenstva, prvi pratitelj mu je klupski kolega Dimata koji je zabio dva gola manje.

Asistenciju je upisao i Borna Barišić, i to u remiju 3:3 Motherwella i njegovom Rangersa u trećem kolu škotskog prvenstva.

Domaćin je poveo preko Johnsona u 3. minuti, da bi Lafferty izjednačio u 15., no samo tri minute kasnije Motherwell opet vodi, ovaj put preko McHugha. Ipak, do kraja poluvremena Rangers okreće golovima Laffertyja te Ejarije, kojem je asistirao Barišić. Domaćin je bod spasio u 94. minuti golom Hartleya.

Barišić je za Rangers igrao do 78. minute, dok je Nikola Katić odigrao cijelu utakmicu. Rangers je treći s pet bodova, dok je vodeći Hearts s devet bodova.

>> Pogledajte Večernji Pressing by Igor Štimac s Davorom Šukerom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije