Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN IVANO BALIĆ

Červara “uništili” njegovi bivši igrači, Kopljar, Vori i Gojun

Lino Červar
Davor Puklavec/PIXSELL
08.02.2014.
u 23:34

Wetzlar je izgubio od Hamburga sa 23:26. Balić je postigao četiri, Duvnjak pet i Lacković dva pogotka, dok je Dominikovič igrao samo obranu.

U ostalim utakmicama Lige prvaka bilo je zanimljivo u Parizu gdje je istoimeni domaćin jedva svladao skopski Metalurg našeg trenera Line Červara.

Makedonci su u jednom trenutku i vodili ali su na kraju izgubili sa 29:32. Červara su “uništili” njegovi nekadašnji reprezentativci, Marko Kopljar (sedam pogodaka), Igor Vori (pet) i Jakov Gojun (tri). Kod Metalurga odličan je bio hrvatski juniorski reprezentativac Luka Cindrić koji je postigao pet pogodaka, dok se Nikola Kedžo nije upisao u strijelce.

Švicarski Thun (Franić 2) izgubio je od Barcelone (Lazarov 7, Rutenka 6) sa 23:39.

HSV dobio Wetzlar

Ivano Balić ugostio je svoje bivše suigrače iz reprezentacije, Duvnjaka, Lackovića i Dominikovića. Wetzlar je izgubio od Hamburga sa 23:26. Balić je postigao četiri, Duvnjak pet i Lacković dva pogotka, dok je Dominikovič igrao samo obranu.

Foto: DPA/Pixsell

>> Zagreb furioznom završnicom do velike pobjede u Areni

Komentara 2

OG
ogulinac18
12:53 09.02.2014.

Jel ko gledao Cindrica? pa taj decko je buducnost hrvatskog rukometa kako je ulazio između Kopljara i Abaloa...decko je klasa za Josipa Valčića...

RE
real
20:39 09.02.2014.

Da, odličan je bio Cindrić, a iznenadio je s 6 pogodaka i krilo Georgievski, kojeg nažalost Obrvan nije znao koristiti na Euru kao što zna Červar u Metalurgu ... da je za Metalurg igrao i ozlijeđeni Mojsovski bila bi tola bi to egal tekma, ali svejedno, pošto je Vardar( i bez Dušebajeva) s 8 razlike svladao Minsk idu dalje i Metalurg i Vardar ... na ovoj tekmi je u Vardaru briljirao Karačić s 7 pogodaka a Ninčević u Minsku je postigao 7

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije