Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morao reagirati

Červar donio tešku odluku nakon što nas je zatekla nova velika nevolja

Lino Červar
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
14.01.2020.
u 09:32

Marić je na treningu osjetio snažan bol u leđima

Rukometaši Hrvatske prvu utakmicu u drugom krugu, koji se igra u Beču, imaju na rasporedu tek u četvrtak. Prvi suparnik bit će nam prvi iz skupine B te će to najvjerojatnije biti Austrija.

Međutim, budući da danas igraju Sjeverna Makedonija i Austrija, sve je još moguće. Naime, Makedoncima pobjeda od dva razlike donosi prvo mjesto i susret s nama.

Sigurno je da drugu utakmicu igramo protiv Njemačke, koja je druga u skupini C, a u trećem susretu igramo protiv drugoplasiranoga sastava iz skupine B (Austrija, Češka ili Sjeverna Makedonija).

Za kraj igramo protiv Španjolske, aktualnih europskih prvaka koji su osvojili prvo mjesto u skupini C. Prema nekim računicama, za polufinale bi nam bile dovoljne prve dvije pobjede. 

Dodajmo, Marino Marić u ponedjeljak nije igrao protiv Srbije. Na jutarnjem treningu osjetio je snažan bol u leđima. Za svaki slučaj u utorak u Beč stiže Ilija Brozović, kružni napadač njemačkog Hannovera.

Dakle, u slučaju da Marić neće moći igrati u drugom krugu, Červar će napraviti izmjenu i ubaciti Brozovića.

>> Pogledajte kako su hrvatski navijači proslavili pobjedu protiv Srbije



 

Komentara 9

Avatar jumanji
jumanji
10:52 14.01.2020.

koja je to teška odluka?

MO
modovisisajteMaraschino
10:30 14.01.2020.

postoji strah da im Zoki uleti u svlačionicu...

DU
Deleted user
13:00 14.01.2020.

Ne bi možda škodio desni vanjski, a ne treći pivot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije