Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokup

Cedevita u najvišem glavnom gradu u Europi želi pobjedu za drugi krug

Cedevita - Darüşşafaka
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
13.12.2017.
u 07:00

– Poslije naše utakmice, oni su doveli bivšeg NBA igrača Copelanda, a i pobijedili su Levallois i Torino, u španjolskom su prvenstvu dobili Unicaju, a od Valencije su izgubili u produžetku – kaže Zdovc.

Kao trećeplasirana momčad A skupine Eurokupa, Cedevita (4-3) večeras gostuje u najvišem europskom glavnom gradu (na nadmorskoj visini od 1023 metra), kod Andorre (20 sati), sastava koji je peti i ima skor 2-5. Pobijede li ovog španjolskog prvoligaša i na gostovanju (u Zagrebu je bilo 91:73), momčad aktualnog hrvatskog prvaka osigurala bi prolaz u drugi krug natjecanja i prije dva posljednja kola.

– Poslije naše utakmice, oni su doveli bivšeg NBA igrača Copelanda, a i pobijedili su Levallois i Torino, u španjolskom su prvenstvu dobili Unicaju, a od Valencije su u gostima izgubili u produžetku – upozorava Cedevitin trener Jure Zdovc kojeg zacijelo brine i to što sve cedevitaše čeka u prosincu.

Cedevita - Darüşşafaka
1/9

A u tih 30-ak dana njegov sastav mora odigrati čak 12 utakmica pri čemu domaći derbi s Cibonom igraju već u petak navečer, samo 24 sata po povratku iz Andorre do koje su putovali zrakoplovom na relaciji Zagreb – Zurich – Barcelona, a potom još tri sata autobusom.

Cedevitaši su u seriji od sedam pobjeda za koje je poprilično zaslužan i američki branič Will Cherry, najbolji strijelac Zagrepčana u ovom natjecanju (13 koševa i 4,1 asistencija).

– Dolazak Markote za nas je velika stvar jer to je igrač koji zna košarku. No, mi i dalje nikoga ne smijemo podcijeniti, što smo ove sezone činili nekoliko puta – zaustio je Cherry. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije