Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokup

Cedevita Olimpija u skupini Darušafakom, Uniksom, Bresciom, Joventutom i Nanterreom

Cedevita i Olimpija
Foto: Marin Sušić/KK Cedevita
12.07.2019.
u 15:32

Natjecanje Eurokupa započet će 1. listopada, a prvi dio natjecanja završit će 18. prosinca. U Top 16 će se iz svake od četiri skupine uvrstiti po četiri najbolje momčadi.

Košarkaši Cedevite Olimpije iz Ljubljane igrat će u skupini C ULEB-ova Eurokupa u sljedećoj sezoni zajedno s turskom Darušafakom Tefken, ruskim Uniks Kazanjom, talijanskom Bresciom, španjolskim Joventutom i francuskim Nanterreom 92, odlučeno je u petak ždrijebom u Barceloni.

Natjecanje Eurokupa započet će 1. listopada, a prvi dio natjecanja završit će 18. prosinca. U Top 16 će se iz svake od četiri skupine uvrstiti po četiri najbolje momčadi.

Ždrijeb Eurokupa za košarkaše

SKUPINA A: Patras (Grč), Maccabi Rishon Lezion (Izr), Ulm (Njem), Morabanc (And), Monaco (Mon), Virtus Bologna (Ita)

SKUPINA B: Partizan (Srb), Lokomotiv Kuban Krasnodar (Rus), Lietuvos Rytas (Lit), Umana Reyer (Ita), Tofas (Tur), Limoges (Fra)

SKUPINA C: Cedevita Olimpija (Slo), Darušafaka Tefken (Tur), Uniks Kazanj (Rus), Brescia (Ita), Joventutom (Špa), Nanterre 92 (Fra)

SKUPINA D: Unicaja (Špa), Galatasaray (Tur), Budućnost (CG), Gdynia (Polj), Dolomiti Energia (Ita), Oldenburg (Njem)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije