Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi skandal u Italiji

Cavani zabio gol, a njegov se suigrač De Sanctis naljutio zbog toga?!

'Napoli\'s goalkeeper Morgan De Sanctis (L) celebrates with teammate Salvatore Aronica after saving a penalty against Bayern Munich during their Champions League Group A soccer match at San Paolo stad
'STRINGER/ITALY'
10.01.2012.
u 16:46

Kad je napadač Napolija Edinson Cavani u 82. minuti utakmice s Lecceom zabio svoj drugi i Napolijev četvrti gol za 4:1, De Sanctis je raširio ruke kao da se pita: "Pa zašto?"

Kad vam suigrač zabije gol, normalna reakcija bila bi da se radujete zbog toga. No, ne i ako se zovete Morgan de Sanctis! Naime, kad je napadač Napolija Edinson Cavani u 82. minuti utakmice s Lecceom zabio svoj drugi i Napolijev četvrti gol za 4:1, De Sanctis je raširio ruke kao da se pita: "Pa zašto?". A nakon toga se okrenuo i mahao glavom u nevjerici. Njegov suigrač Lucarelli, koji se zagrijavao iza gola, prišapnuo mu je da do kraja ima 7-8 minuta.

Cijela Italija bruji da se De Sanctis očito kladio na utakmicu, a dodatnu sumnju izazvao je pogodak Leccea kojim su gosti postavili konačni rezultat 4:2. Valjda je to više odgovaralo Napolijevu vrataru...

No, nakon što je snimka njegova negodovanja postala hit na internetu, De Sanctis je s gnušanjem odbacio optužbe o namještanju rezultata i poručio onomu tko je postavio video na internet da je "kukavica".

– Moje reakcije bile su izraz frustracije jer je moj klub triput zaredom prije utakmice s Lecceom remizirao – poručio je De Sanctis.

Pogledajte video pa se uvjerite sami što je posrijedi.

Komentara 1

CR
Cromaniac
19:49 10.01.2012.

Hej, čudan momak si bio.. haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije