Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik upozorava braniče

Capello: Ševčenko uvijek zabije Engleskoj, nevjerojatno!

Fabio Capello
Reuters
07.10.2009.
u 08:39

Ševčenko je crna mačka Capellove sjajne trenerske karijere, Talijan je svjestan da će mu od njega prijetiti najveća opasnost i u subotu.

Izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello ima loše iskustvo s ukrajinskim napadačem Andrijem Ševčenkom.

– Uvijek kad je igrao protiv moje momčadi, zabio je gol! Ali baš uvijek – rekao je Capello i nastavio:

– Zadnji je put to bilo na Wembleyju, ušao je u igru zadnjih 20 minuta i zabio nam je gol! A kad sam bio trener Rome i Juventusa u Italiji, Ševčenko mi je s Milanom zabio gol baš na svakoj utakmici. To je nevjerojatno – kaže Capello.

Ševčenko je, eto, crna mačka Capellove sjajne karijere. Mister je, podsjetimo, nakon odlaska iz Milana bio trener Rome (od 1999. do 2004. godine) i Juventusa (od 2004. do 2006. godine), a Ševčenko je u Milan došao 1999. godine i bio je na San Siru do 2006. godine! Nazabijao se, eto, Ukrajinac Capellovim momčadima...

– No, vjerujem da ćemo ga sad zaustaviti, dosta je! Svaka priča ima svoj kraj, pa tako vjerujem da će i u subotu u Dnipropetrovsku iza njegova imena ostati praznina. Jasno je da ću svoje braniče još jednom posebno upozoriti koliko je Ševa opasan – kaže engleski izbornik.

Iako su izborili nastup na SP-u, Englezi najavljuju da će igrati na pobjedu, ne bi li postigli stopostotni učinak u kvalifikacijama. Uostalom, na širem popisu za JAR Capello ima čak 37 imena i svaka je utakmica svojevrsni pojedinačni filtar za odlazak na SP. Capello naglašava i ovo:

– Nemamo pritiska, prvi smo, idemo u Južnu Afriku. Ali, zbog svega toga, ne smijemo u subotu biti arogantni. Kad ste arogantni, nemoguće je pobijediti – kaže taj sjajan stručnjak. 

Komentara 1

NI
Nixon
12:14 07.10.2009.

Sad je odjednom Capello sjajni stručnjak za naše novinare, a prije tekme s Hrvatskom vrijedio je koliko i crno ispod nokta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije