Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POHVALIO' SE NA INSTAGRAMU

Campbell zatvorio oko Valenciji: To je ništa za radost koju mi je Manchester dao

Antonio Valencia
Reuters (Ilustracija)
20.03.2014.
u 09:45

- To je ništa za radost koju mi je Manchester dao - napisao je Valencia, koji je gotovo cijelu utakmicu igrao sa zatvorenim jednim okom.

Nogometaši Manchester Uniteda pobjedom 3:0 protiv Olympiakosa nadoknadili su 0:2 iz prve utakmice i prošli u četvrtfinale Lige prvaka.

Junak pobjede bio je Robin van Persie, koji je zabio hat-trick, međutim Nizozemac je završio utakmicu na nosilima pri samom kraju. Ipak, ako je vjerovati  treneru 'crvenih vragova' Davidu Moyesu riječ je o lakšoj ozljedi.

- Na sreću nije ništa loše, dobio je udarac u koljeno. Detaljniji pregledi će biti obavljeni u četvrtak - rekao je Moyes.

I dok je Van Persie, čini se, dobro prošao, njegov suigrač Antonio Valencia neko će vrijeme gledati na samo jedno oko. On se, naime, na početku utakmice sudario sa igračem Olympiakosa Joelom Campbellom, nakon čega je do 77. minute, kada ga je zamijenio Ashley Young, igrao, a da je vidio na samo jedno oko.

Naime, nakon sudara sa Campbellom njemu se stvorila velika oteklina koja mu je zatvorila oko. Krilni igrač Uniteda se nakon utakmice slikom oka 'pohvalio' na Twitteru uz poruku:

- To je ništa za radost koju mi je Manchester dao - napisao je Ekvadorac.

>> United na krilima Van Persieja deklasirao Olympiacos i prošao u četvrtfinale
>> Mandžo i Luka u lovu na europski naslov! Tko će osvojiti Ligu prvaka?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije