Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA

Fanovi poručili UFC prvaku: Bojiš se Stipe Miočića!

Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
29.03.2018.
u 08:45

"Lesnar se boji Stipe – moji fanovi su nevjerojatni!" kratko je napisao Miočić kojeg na UFC-u 226 u srpnju čega superdvoboj protiv Daniela Cormiera.

Na prošlotjednom “Monday Night RAW-u” slavne kečerske promocije WWE-ja, pojavio se i bivši UFC prvak i univerzalni WWE šampion Brock Lesnar. S obzirom na to da se jedan od najvećih WWE evenata godine, odnosno popularna Wrestlemania, opasno približila, ne čudi da se Lesnar, kao jedna od najvećih kečerskih zvijezda na svijetu, udobrovoljio te se napokon pojavio na jednom RAW-u, što je oduševilo fanove.

No, njegov dolazak nije prošao bez provokacija koje su stigle iz publike. Dok se obračunavao sa svojim velikim rivalom Romanom Reignsom, jedan od WWE, a očito i UFC fanova, visoko je dignuo u zrak transparent s natpisom: “Lesnar se boji Stipe!”, piše Fightsite.

To nije prošlo nezapaženo u američkim medijima, posebno jer su fotografi uspjeli u istom kadru uhvatiti i Lesnara i transparent. Što je izgledalo u najmanju ruku “medijski zgodno”.

Dakako, UFC fanovi svakako bi voljeli ponovno vidjeti Lesnara u oktogonu. Njegov povratak u UFC najviše će ovisiti upravo o ishodu “dvoboja” protiv Romana Reignsa na Wrestlemaniji. Ako Lesnar izgubi svoj WWE pojas, vrlo vjerojatno moglo bi se dogoditi da ne produlji ugovor sa slavnom kečerskom promocijom, a onda bi i njegov dolazak u UFC bio potpuno realan.

Kada je vidio fotografiju na kojoj su transparent “Lesnar se boji Stipe” i sam bivši UFC prvak u istom kadru, i aktualni UFC šampion Stipe Miočić odlučio je prokomentirati viđeno.

"Lesnar se boji Stipe – moji fanovi su nevjerojatni!" kratko je napisao Miočić kojeg na UFC-u 226 u srpnju čeka superdvoboj protiv Daniela Cormiera. O transparentu “Lesnar se boji Stipe” članak su objavili i mnogi mediji iz Clevelanda koji svakodnevno vrlo revno izvještavaju o karijeri svojeg omiljenog vatrogasca.

Komentara 1

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:36 29.03.2018.

NGanu je pravi odabir za ovog kečera... kad je show nek je show

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije