Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladionice uz prvaka

Stipe Miočić apsolutni favorit u potencijalnoj MMA borbi s Joshuom

Stipe Miočić i Cro Cop
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/11
26.03.2018.
u 08:22

Joshua je već izrazio interes za eventualni prelazak u svijet slobodne borbe.

Ako se Anthony Joshua odluči sastati sa Stipom Miočićem na njegovom teritoriju, kladioničari mu ne daju nikakve šanse, piše Fight Site.

Naime, kladioničarski portal Oddschecker u ponudu je stavio potencijalni MMA meč između neporažene boksačke zvijezde i UFC prvaka kojeg su odredili za debelog favorita.

Na Miočića je koeficijent 1.02 dok je na Britanaca čak 11.00.

Joshua je već izrazio interes za eventualni prelazak u svijet slobodne borbe. Teškaški prvak svijeta također je u pregovorima s predsjednikom UFC-a, Danom Whiteom, oko potpisivanja multimilijunskog boksačkog ugovora za njegovu novonastalu Zuffa Boxing promociju.

Stipe Miočić i Cro Cop
1/6

Unatoč Joshuinom kraljevskom statusu u svijetu boksa, glasnogovornik Oddschcekera George Elek objasnio je da kladioničari u slučaju MMA dvoboja daleko više favoriziraju Miočića na sličan način kao što su favorizirali Floyda Mayweathera kada se legendarni boksač prošle godine obračunao s UFC zvijezdom Conorom McGregorom u irčevom boksačkom debiju.

“Po pitanju Joshuinog dolaska u relativno nepoznati svijet MMA-a, kladioničari su odlučno isključili bilo kakvu šansu da bi AJ mogao pobijediti. Slično kao što je McGregor došao u Mayweatherov svijet, kladioničari su odlučili stati na stranu predstavnika sporta, a ne debitanta.”

No Joshuin potencijalni MMA debi još uvijek je daleko od stvarnosti. Vlasnik IBO, WBA, IBF svjetskih titula 31. će ožujka u Cardiffu odraditi meč s WBO prvakom Josephom Parkerom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije