Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odjeci skupštine

Brleković: Pravna tijela moraju dati pravorijek i imat ćete 3. poluvrijeme

Štimac Marković
Pixsell
17.12.2010.
u 19:09

- Razočaran sam, očekivao sam pobjedu, vjerovao da je to realnost, jer naš je predsjednik imao bolji program - kaže Sinovčić.

Zadarski šef i prvi Štimčev suradnik Reno Sinovčić bio je ogorčen.

– Presudio je glas koji su nam ukrali, jer je činjenica da predsjednik NS Dubrovačko-neretvanske županije Tomislav Jurjević nije dobio pravo glasovanja. I zbog toga su oni pobijedili s 25:24, to je sramotno.

Među gubitnicima je i Ivan Brleković koji je u Štimčevoj vladi trebao imati ulogu glavnog tajnika.

– Nadam se da će pravne institucije dati pravorijek. Bude li tako, gledat ćete treće poluvrijeme u kojem ćemo biti ravnopravni. Računali smo na 25 glasova, bez lopovština i kupovanja. Bili smo svjedoci neviđenog pravnog nasilja. U trenutku kada se utvrđivalo izvješće verifikacijske komisije, Krešimir Vejić, čovjek koji je izabran na tri skupštine NS Dubrovačko-neretvanske županije, nije imao glasački listić. Isključili su predsjednika saveza Jurjevića koji je potpisao vjerodajnice – istaknuo je Brleković, koji smatra da postoji još jedan sporni detalj.

– U RNK Splitu ovlaštene su osobe koje ne bi smjele davati bio kakve potpise. Naime, na stranicama USKOK-a možete vidjeti da se protiv njih vodi kazneni postupak. Cijelo to glasovanje u Udruzi prvoligaša bilo je nezakonito i protivno statutu jer se zabranjuje telefonsko i glasovanje telefaksom. Kakve ćete daljnje korake poduzeti?

– Najprije ću se dobro od svega odmoriti – zaključio je Brleković. (žj/VLM, pj)

Komentara 21

OB
-obrisani-
19:21 17.12.2010.

Tja...pa svi sto gube se ljute jel tak?A osim toga gledajuci video snimak sjednice HNSa covjek se pita koju budalu je tamo glumio stico onako setajuci izmedju redova i upadajuci svakome u facu?Ocito da ovnovi nisu rodjeni za predsjednikaaaaahahahahahahahhaha...

Avatar mlijeko
mlijeko
19:21 17.12.2010.

Tko izgubi ima pravo da se ljuti. A Štimac je ovim porazom potvrdio da je vječni gubitnik. Što god je pokušao nakon nogometne karijere je prokockao. A kada ga je podržao Sinovčić iz Zadra, to je Štimcu bio vrhunac jada i bijede.

SA
santos008
19:20 17.12.2010.

Sucut Igoru Svinjcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije