Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo

Braća Sinković izborili finale s najbržim vremenom u skupini!

30.08.2019.
u 11:48

Zahvaljujući ovom plasmanu u finale braća Sinković su ispunili svoj prvi cilj, a to je plasman na Olimpijske igre u Tokiju iduće godine

Braća Valent i Martin Sinković plasirali su se u finale dvojca bez na Svjetskom prvenstvu u veslanju koje se održava u austrijskom Linz-Ottensheim nakon što su u polufinalu u svojoj skupini bili najbrži s vremenom 6:27.080.

Drugi su sa 1,88 sekunde zaostatka bili Talijani Matteo Lodo i Giuseppe Vicino s vremenom 6:28.960, a treći Španjolci Jaime Canalejo Pazos i Javier Garcia Ordonez s vremenom 6:29.320.

Iz druge polufinalne skupine plasman u finale su ostvarili Novozelanđani Thomas Murray i Michael Brake (6.26.630), drugi su Australci Sam Hardy i Joshua Hicks (6:27.070), a treći  Francuzi Valentin i Theophile Onofroy (6:27.300). 

Zahvaljujući ovom plasmanu u finale braća Sinković su ispunili svoj prvi cilj, a to je plasman na Olimpijske igre u Tokiju iduće godine.

Finale je na rasporedu u subotu u 13:37 sati.

Danas još na SP u Linzu nastupa u polufinalu u 12:20 sati i Damir Martin u samcu. 

Komentara 1

KA
kajinx
13:29 30.08.2019.

Braća Sinković sretno u finalu i hvala za sve uspjehe koje ste donijeli Hrvatskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije