Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PAKET MJERA

Uvode se nove mjere, ali ne brinite: Na Poljud može svih 33.000 navijača

Split: Navijači na utakmici Hrvatska - Slovenija
Ivo Cagalj/PIXSELL
05.11.2021.
u 13:43

Gužva će zasigurno krenuti već u gradu budući da je najavljen i navijački korteo u centru Splita, a dok neke takvi planovi brinu zbog koronavirusa, nacionalni stožer kaže: "Ništa nije u koliziji s pravilima."

Broj prodanih ulaznica za utakmicu Hrvatske i Rusije 14. studenoga na Poljudu dosegao je svoj vrhunac, baš kao i epidemiološka situacija u zemlji. Situacija s koronavirusom u Hrvatskoj je zabrinjavajuća. Imamo golem skok zaraženih. U posljednja 24 sata imamo 6932 nova slučaja. Preminulo je 36 osoba. 

Za to vrijeme, na Poljud se sprema 33.000 navijača.

Dolazak je dopušten samo uz važeću EU COVID putovnicu ili uz testiranje koje će prije susreta omogućiti HNS.

Gužva će zasigurno krenuti već u gradu budući da je najavljen i navijački korteo u centru Splita, a dok neke takvi planovi brinu zbog koronavirusa, nacionalni stožer kaže: svi mogu s potvrdom na utakmice, a na natjecanjima na otvorenom ne trebate maske. 

"Kongresi i konferencije mogu se organizirati ako svi prisutni posjeduju COVID potvrde, a uvjet je da se koriste maske i održava distanca. Sportska natjecanja moći će se održavati uz prisustvo gledatelja u zatvorenim prostorima ako svi imaju COVID potvrde. Morat će koristiti i medicinske maske. I na otvorenom i na zatvorenom svi moraju imati COVID potvrde. Ova odluka stupa na snagu od sutra", naglasio je Božinović u obraćanju javnosti na konferenciji na kojoj su predstavljene nove COVID mjere. 

Komentara 8

DU
Deleted user
15:07 05.11.2021.

Eto, na žalost nekih zluradih, ipak će se utakmica u Splitu održati uz nazočnost 33 tisuće navijača. Očito je kako Vatreni jedino u Splitu ,uz Osijek, mogu dobiti najveću potporu. Dobitnu potporu.

SP
Split71
14:35 05.11.2021.

hahahahaha,nemate jajca,jer ovo nemoze ni jna + milicija zaustavit....

DU
Deleted user
16:30 05.11.2021.

Rusi su jako teski i zilavi protivnik. I ako nemaju kvalitete na papiru ipak se bore do zadnjeg kapa krvi. I slovaci i slovenci su bili bolji od njih ali na kraju izgubili i zato mislim da ce nama trebati 12:i igrac na Poljudu. E onda mozemo ih dobiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije