Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PAKET MJERA
Povratak na članak

Uvode se nove mjere, ali ne brinite: Na Poljud može svih 33.000 navijača

Gužva će zasigurno krenuti već u gradu budući da je najavljen i navijački korteo u centru Splita, a dok neke takvi planovi brinu zbog koronavirusa, nacionalni stožer kaže: "Ništa nije u koliziji s pravilima."

Komentari 8

DU
Deleted user
15:07 05.11.2021.

Eto, na žalost nekih zluradih, ipak će se utakmica u Splitu održati uz nazočnost 33 tisuće navijača. Očito je kako Vatreni jedino u Splitu ,uz Osijek, mogu dobiti najveću potporu. Dobitnu potporu.

VL
SP
Split71
14:35 05.11.2021.

hahahahaha,nemate jajca,jer ovo nemoze ni jna + milicija zaustavit....

VL
DU
Deleted user
16:30 05.11.2021.

Rusi su jako teski i zilavi protivnik. I ako nemaju kvalitete na papiru ipak se bore do zadnjeg kapa krvi. I slovaci i slovenci su bili bolji od njih ali na kraju izgubili i zato mislim da ce nama trebati 12:i igrac na Poljudu. E onda mozemo ih dobiti.

VL
SS
sokac sa drave
11:26 06.11.2021.

Najvise se bojim sto se odlucujuca utakmica igra u splitu u regiji gdje je organizirano ne tako davno sve da se nasi ne plasiraju u rusiju.Dabogda sve izgubili i ostale poruke iz regije kamena i kamenitih glva bile su sve protiv nase reprezentacije.Sada se mogu na svom terenu lijepo osvetiti.

VL
ST
sttipe
14:42 05.11.2021.

I svi s "kovid putovnicom"/dozvolom za širenje korone!!! Kako zgodno za farma kartel...

VL
UG
ugroženi
14:35 05.11.2021.

Nema veze što su jedan do drugoga kao sardine. Događaj je na otvorenom a zna se da aerosol ide samo prema gore a ne bočno. Naravno, pod uvjetom da dimnjak dobro vuče.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
14:58 05.11.2021.

Ovo postaje komicno. Bez obzira sto je navodno kineski virus rasiren po Italiji a onda i po EU pa po zemljama 3. svijeta na nogometnoj utakmici opet se ponavlja isto. Samo zbog interesa "elita" i straha od gubitka novca. Putovnica? Pa svi vec znaju da tzv cjepivo ne sprijecava sirenje zaraze niti u kojem slucaju. No farmaceutski divovi financiraju poslusne a ovi slijepo izvrsavaju naredbe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.