Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA I POLICIJA

Boysi se okupili na prosvjedu protiv braće Mamić, odradili pregovore i sada u miru stoje na parkingu!

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
08.07.2020.
u 18:58

Povod je i više nego jasan, povratak Zorana Mamića na klupu kluba iz Maksimira

Navijači Dinama najavili su za danas veliki prosvjed protiv braće Mamić, a  neprijavljeni prosvjed počeo je oko 18 sati gdje se njih 200-ak počelo skupljati ispred ulaza u zagrebački Zoološki vrt.

Prosvjed nisu prijavili policiji, javlja Index

Ipak, interventna policija je došla na Maksimir

Povod je i više nego jasan, povratak Zorana Mamića na klupu kluba iz Maksimira.

Sedmorica predstavnika otišla su na pregovore, a nakon što su se vratili, Boysi su otišli do stepenica maksimirskog parkinga. 

>>> Pogledajte prosvjed BBB-a

 

Ključne riječi

Komentara 23

ST
stric2
19:15 08.07.2020.

... maVasova vojska .....🤣😂😅.....

DU
Deleted user
18:44 08.07.2020.

Treba im malo pažnje......popune pola sektora na sjeveru,strašnoooooo.Pitam ih tko je odgovoran za strašne posljedice bojkota.?????????Koji nije apsolutno ništa donio osim izgubljenih generacija i generacija novih boysa navijača.Ovo nije pravi bbb.Navijači navijaju i točka.......Ovi indoktrinirani preformeri i zavedeni 13-to godišnjaci su sramota.Tražimo odgovorne.Sramota me kao dinamovog navijača na šta se grupa svela!!!!! Sramota, jeste političari ili navijači? Neka mi neko ne spominje Mamića......ja volim Dinamo i točka! Volio sam ga oduvijek i voljet ću ga zauvijek,pa da ga i Brbić vodi......... grebo vas Mamić

ZD
Zdravkecmali
20:50 08.07.2020.

Jos jednom hvala Tati i Strikanu sto su napravili najuspješniji klub na ovim prostorima i sto je ova era najuspješnija u povijesti kluba. A sta reci o ovim glodavcima? Pljuc..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije