Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Bokšić: Ovo su idealni uvjeti za moj povratak u nogomet

Alen Bokšić
Ivo Čagalj/Pixsell
07.07.2012.
u 07:07

- Veselim se radu s Igorom, ovo su, kako mi se sad čini, idealni uvjeti za moj povratak u nogomet

Vratio se Alen Bokšić! Jedan od naših najboljih nogometaša, svakako najskuplji, sjajni napadač koji je godinama bio izvan sportske scene i odmarao se u svojoj Makarskoj, prihvatio je poziv Igora Štimca i bit će prvi suradnik novom izborniku... Ekskluzivno za Večernji list otkrio je zašto je prihvatio Štimčev poziv.

- Prije otprilike dva mjeseca razgovarao sam s Igorom, tada se već pretpostavljalo da će Slaven otići i da će ga Igor zamijeniti, pa me pitao bih li mu bio spreman pomoći. Da me to pitao koji mjesec ranije, vjerojatno bih prečuo pitanje, jer sam bio u nekom drugom filmu – rekao nam je stasiti Makaranin i nastavio:

- Ali, osjetio sam u jednom trenutku da mi je dosta toga da pratim nogomet samo kao gledatelj. Nešto se prelomilo u meni, želio bih opet biti sudionik, želio bih osjetiti onaj stres i pojačani adrenalin, zaželio sam se nogometa! A ovo je strahovito zanimljiva situacija, pred nama su kvalifikacije za SP u Brazilu, koje nude sve ono što sam želio. Veselim se, eto, radu s Igorom, ovo su, kako mi se sad čini, idealni uvjeti za moj povratak u nogomet.

Upisali ste i trenersku Akademiju, pričao nam je vaš \"kolega iz klupe\", Tomislav Butina, da ste iznimno ozbiljno shvatili školovanje...

- Je li? Ha, ha, \"Bućo\" je sjajan tip... Točno je, zanima me sve to, neka su mi predavanja bila fantastična i doista sam se posvetio tome. Drago mi je što postoji takva Akademija kod nas, trebat će mi nekoliko godina da je završim i dat ću sve od sebe da to što prije učinim. Školovanje će mi sigurno pomoći u radu, čovjek uči dok je živ, a ja se doista na Akademiji susrećem s nekim novim stvarima o kojima nisam razmišljao kao igrač i sve mi je vrlo zanimljivo.

 A što Bokšić misli o potencijalu reprezentacije i našoj skupini u kvalifikacijama za SP te kako ocjenjuje mandat Slavena Bilića, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista...

Ključne riječi

Komentara 22

C5
c523h231
07:45 07.07.2012.

U pitanju je ...vracanje dugova.

VN
van ness
08:15 07.07.2012.

Nedaj se Boksicu i budi svoj. Jer, kad kazes da se radujes radu s Igorom moras znati da nisi sam i da ce on imati jos podosta pomocnika, a tvoj polozaj je u tvojim rukama. Jer Zdravko Mamic je pomocnikk za izbor igraca, Nadan Vidosevic i Vedran Rozic za njihovu prodaju, a Reno Sinovcic za domace financije... Ti se Alene distanciraj od njih, jer oni su Igorovi, nisu tvoji...

ĆA
ćaćaća
18:21 07.07.2012.

još jedan gusak u magli..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije