Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baka je kandidat

Blaž Slišković se vraća na klupu BiH? Naravno da me to zanima

Blaž Slišković
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
01.12.2014.
u 12:27

- Naravno da me zanima posao izbornika, ali nisam želio da se moje ime spominje dok situacija sa Vahom ne bude jasna

Potpredsjednik N/FSBiH Ivan Beus, saznali smo, ispred HNK-a, čiji je predsjednik, za nasljednika Safeta Sušića kandidirao je Blaža Sliškovića, piše Goal.

Nekadašnji selektor BiH tako je postao legitiman kandidat za klupu zmajeva, koje je vodio prije nekoliko godina sa relativno dobrim uspjehom. U međuvremenu, Slišković je sazrio kao trener, te vjeruje da bi sada mogao uraditi mnogo bolji posao nego je to bio slučaj ranije.

"Naravno da me zanima posao izbornika, ali nisam želio da se moje ime spominje dok situacija sa Vahom ne bude jasna. Sada, nakon što je ta opcija propala, postao sam i ja kandidat", priznao nam je Baka.

>>Štimac: Naravno da me zanima BiH, pa to je odlična momčad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije