Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORICA SVLADALA OSIJEK

Bjelica nakon prvog poraza: Umor nam ne vrijedi kao alibi, zasluženo smo izgubili

U 15. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk
Marko Prpic/PIXSELL
12.12.2020.
u 18:48

- Nogomet je to. Dobiti prvu loptu, drugu loptu na ovakvom terenu, puno znači. Nismo se mogli nametnuti. Ili su oni bili preraspoloženi ili smo mi bili loši u tome - rekao je Bjelica.

Nenad Bjelica doživio je prvi ligaški poraz na klupi Osijeka. Gorica ih je razbila 4:1 nakon niza od devet pobjeda i dva remija. Strateg Osijeka je bio razočaran, ali ne pretjerano.

- Prije svega čestitke Gorici na zasluženoj pobjedi i na jako dobroj igri, nije bio naš dan, i prvo poluvrijeme je moglo biti uvjerljivije. Dosta smo se teško snalazili na ovom terenu, oni kao da su bili brži, bolje čitali igru, i poslije toga njihov gol pa odlazak na poluvrijeme. Nakon toga se vraćamo na energiji Jugovića i Lončara, zabijemo gol, imamo još koju situaciju za zabiti gol i onda primimo ovakav gol. Ali takve golove primaš kad nisi sto posto u utakmici, a mi u prvom dijelu nismo bili.

Bjelica smatra kako bi navesti umor kao uzrok poraza bio jeftin alibi:

- Nogomet je to. Dobiti prvu loptu, drugu loptu na ovakvom terenu, puno znači. Nismo se mogli nametnuti. Ili su oni bili preraspoloženi ili smo mi bili loši u tome. Sve osim poraza ovdje bilo bi nezasluženo. Najlakši alibi bio bi umor, svi su umorni. To je jeftini alibi. Jednostavno, protivnik je bio bolji i kad je protivnik bio bolji, ja s time nemam nikakav problem, ali mi možemo bolje i moramo.

Osijek sljedeće kolo igra sa Šibenikom:

- Važna utakmica kao i svaka druga. Nadamo se pobjedi, ovi igrači zaslužuju takav završetak polusezone - rekao je Bjelica.

Ključne riječi

Komentara 5

FR
freeshooter
19:27 12.12.2020.

E moj Neno, ispuhao se prolazni balon rezultata, bila samo euforija i intezivni PR-a promjenom trenera, i uz veliku dozu sreće, nema tu nikave igre niti tvoje čarolije trenera, niti će Osijek biti prvak, niti drugi i treći, a nitii si ti najveći trener, kako su neki pumpali javnost, dobar si, ali ne i veliki, i nikad nećeš biti trener u većem klubu od Dinama, a htio si sam biti veći od same svetinje Dinama, ne ide to, i nisi cjenio priliku koju ti je neko pružio, no ipak dobro za Osijek.

DM
drago.miota
16:37 13.12.2020.

umor od čega(treninga)ili od igranja u europi

DU
Deleted user
13:52 13.12.2020.

Bjelica prije par dana izjava :na pragu smo izvrsnosti.😁😁😁.Nikad takvo nije izjavil dok je bil u Dinamu. Toliko o licemjerju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije