Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE NAJBOLJI VRATAR'

Bivši svjetski prvak bijesan na kontroverznog Argentinca: Taj k***in sin je najveće govno, svi ga mrze!

FIFA World Cup 2022 FINAL v Argentina - France 4-2 pts (3-3).
Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
22.12.2022.
u 10:12

"Najveće govno u svijetu nogometa! Čovjek kojeg najviše mrze, k***in sin", napisao je Rami uz fotografiju Martineza koju je podijelio na svojoj Instagram priči

Vratar argentinske reprezentacije Emiliano Martinez stekao je veliku popularnost svojim obranama na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje je osvojio naslov svjetskog prvaka s Argentinom, ali je isto tako svojim potezima pokazao dozu nepoštovanja prema sportu te poprimio negativne reakcije dobrog dijela publike.

Vratar Aston Ville posebno se istaknuo neprimjerenom gestom nakon preuzimanja nagrade za najboljeg čuvara mreže na Mundijalu kad je nagradu stavio na svoje međunožje i radio neobične grimase, da bi nedugo nakon toga u svlačionici pozvao na takozvanu ‘minutu šutnje za Kyliana Mbappea‘.

Jedan od onih kojima se nije svidjelo to ponašanje je i Adil Rami, bivši reprezentativac Francuske koji je s osvojio naslov svjetskog prvaka u Rusiji 2018. godine. Trenutno nastupa za francuskog prvoligaša Troyes, a poznat je i po vezi s poznatom Playboyevom zečicom Pamelom Anderson.

"Najveće govno u svijetu nogometa! Čovjek kojeg najviše mrze, k***in sin", napisao je Rami uz fotografiju Martineza koju je podijelio na svojoj Instagram priči.

Nešto kasnije je Rami objavio još nešto:

‘‘Mbappé ih je toliko istraumatizirao da su slavili pobjedu protiv naše reprezentacije više nego osvajanje Svjetskog prvenstva‘‘.

18 December 2022, Qatar, Lusail: Soccer: World Cup, Argentina - France, final round, final, Lusail Stadium, Argentina's goalkeeper Emiliano Martinez cheers after holding a penalty kick. Photo: Tom Weller/dpa Photo: Tom Weller/DPA
Foto: Tom Weller/DPA

Osim toga, Rami je izrazio i svoje neslaganje s odlukom FIFA-e da nagradu za najboljeg vratara dodijeli Martinezu.

‘‘Ovo je Zlatna rukavica‘‘, napisao je Rami uz fotografiju Bonoa, vratara Seville i reprezentacije Maroka.

Komentara 3

DI
Diesel
10:59 22.12.2022.

Martinez se doista pokazao kao provokator, a FIFA ga nagradila "zlatnom rukavicom"? Treba mu je pod hitno oduzeti zbog loseg ponasanja i stavljanja sporta u lose svjetlo!

Avatar southman
southman
11:29 22.12.2022.

Ovaj primitivac je 10 puta boljinod prljavih i pokvarenih čelnika FIFA-e !

Avatar Marko_Kraljevic
Marko_Kraljevic
12:39 23.12.2022.

ona knoll je mnogo gora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije