Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM KORONAVIRUSA

Bivši NBA košarkaš Trumpu: Učini nešto, je**ni klaune!

Donald Trump
Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS/PIXSELL
29.03.2020.
u 19:29

Trump je navikao na takve kritike, nedavno ga je i Jeremy Lin, bivši NBA košarkaš koji sada nastupa u Kini, optužio za rasizam zbog toga što je koronavirus nazvao "kineskim virusom"

Kako u Europi, tako i u Sjedinjenim Američkim Državama raste napetost zbog širenja koronavirusa. Trenutačno je tamo preko 123 tisuće oboljelih, sve je više mrtvih, a ekonomija i gospodarstvo pripremaju se za lagani pad.

No, usprkos bolesnima predsjednik SAD-a Donald Trump ima cilj prvo spasiti ekonomsku situaciju. To je izazvalo burne reakcije i kritike u toj zemlji.

Jedan od glasniji u protestima je i JR Smith, bivši igrač Cleveland Cavaliersa. On je protiv Trumpa pisao na društvenim mrežama,i to nakon što je američki predsjednik objavio na Twitteru da mediji ne prenose pogrešne ili izmišljene informacije.

Bivši prvak NBA-a iz 2016. mu je odgovorio: "Šuti i učini nešto, je**ni klaune!"

Trump je navikao na takve kritike, nedavno ga je i Jeremy Lin, bivši NBA košarkaš koji sada nastupa u Kini, optužio za rasizam zbog toga što je koronavirus nazvao "kineskim virusom".
 

Komentara 3

Avatar Jopa
Jopa
20:23 29.03.2020.

Pa ako je virus iz Kine onda je kineski.

NE
Nepokolebljiv
02:27 30.03.2020.

Predsjednik prvenstveno zeli spasiti ekonomiju jer bez ekonomije nece moci financirati zdravstvenu zastitu, davati sirotinji dva mjeseca pune place, oprostiti studentske kredite, stanarine i poreze odgoditi do polovinelipnja. Zeli spasiti avioprevoznike, transport robe, preradu hrane. Demokrati pristali na njegove zahtjeve ali ga ucjenili: zahtjevali da drzava financira abortuse do dana poroda!!! Traze novce za obnovu JFK koncertne dvorane u Washington DC, da se isplati puna placa i onima s prihodom do 475 tisuca godisnje ukoliko su clanovi sindikata (drzavnih sluzbenika - pogodite za koga glasaju ti sluzbenici), da se masine za proizvodnju novokonstruiranih testova korone posalju u Francusku i da se ti uredaji proizvode u Francuskoj a daju pouzdan rezultat u 5 (pet) minuta. Domoljubi ti Demokrati!

Avatar Observer
Observer
23:41 29.03.2020.

Fake news i za korana virus okrivljuje Trumpa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije